Προσφορά με έκπτωση -299€!

Ειδική Τιμή για Ολοκληρωμένο CS-Cart eShop
με Addons και Υπηρεσίες εως 25/03/2020


 

Μια τυπική κατασκευή ηλεκτρονικου καταστήματος με CS-Cart πλησιάζει το κόστος των 1900€ + ΦΠΑ και συμπεριλαμβάνει ότι μπορεί κανείς να χρειαστεί για να ξεκινήσει να πουλάει, όπως φιλοξενία ,mail, τα απαραίτητα πρόσθετα για το Skroutz, δόσεις στην πιστωτική κάρτα, κάποιες προσθήκες για το Facebook ads και Google tag manager, εκτύπωση voucher απο την παραγγελία για courier για να ανφέρουμε μερικά απο τα βασικά.

Τι συμπεριλαμβάνει η Προσφορά μας

 

Το Πακέτο Προσφοράς ολοκληρωμένου eShop που προσφέρουμε ειδικά για την Ελληνική Αγορά, συμπεριλαμβάνει εκτός της άδειας CS-Cart πολλά  επιπλέον πρόσθετα CS-Cart και υπηρεσίες :

- Εναν τρόπο πληρωμής με κάρτα και δόσεις απο τους διαθέσιμους  ΕΘΝΙΚΗ/ALPHA/ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ΕUROBANK
- Ενα τρόπο μεταφορικών με ACS/Geniki/ELTA για την αυτόματη δημιουργία Voucher απο την παραγγελία
- 10 πρόσθετα για καλύτερο ONpage SEO οπως αυτόματοι τίτλοι σελίδων, Greeklish url, open graph για social networks, JSON LD Rich Snippets, αυτόματη ονοματοδοσία στις εικόνες, google enhanced και άλλα
- Δύο Πρόσθετα για όριο στην αξία αντικαταβολης και όριο στην αξία αποστολής μίας παραγγελίας με τον εκάστοτε τρόπο αποστολής.
- Skroutz XML, Skroutz MPN, Skroutz διαθεσιμότητα, Skroutz Analytics
- Facebook Pixel και Google Tag Manager για τις διαφημήσεις σας στα 2 πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα
- Ένα πακέτο φιλοξενιας που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για το CS-Cart , με έκπτωση 20% στο ποσο των 110€+ΦΠΑ για τον πρώτο χρόνο φιλοξενίας. (αρχική αξία 140€+ΦΠΑ)
- 50€ +ΦΠΑ για την αρχική εγκατάσταση του CS-Cart και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση των προσθετων αρχικης αξίας 170€+ΦΠΑ, 
 

Και  επειδή θέλουμε να αχοληθείτε μόνο με το περιεχόμενο του καταστήματος σας (προϊόντα. κατηγορίες, κείμενα ) ώστε να ξεκινήσετε άμεσα να πουλάτε τα προιόντα σας, συμπληρώνουμε την προσφορά μας με τις εξης υπηρεσίες::

Α. Εγκατάσταση όλων των πρόσθετων με κόστος 150€+ΦΠΑ αντί 200€+ΦΠΑ 
Β. Παραμετροποίηση του καταστήματος δλδ δημιουργία περιοχών/μεταφορικών/πληρωμών/φορμών επικοινωνίας/πεδίων ταμείου/ newsletter/νομίσματα/εταιρικά στοιχεία/mail επικοινωνίας με κόστος 200€+ΦΠΑ αντι 250€+ΦΠΑ
Γ. Εγκατάσταση theme (έτοιμο template) τρίτου κατασκευαστή που έχετε ήδη αγοράσει ή θα αγοράσετε εσεις, μια υπηρεσία με κόστος 100€+ΦΠΑ αντι 150€+ΦΠΑ
 

Τελικο Σύνολο Προσφοράς

Το Τελικό Σύνολο της προσφοράς μας είναι 1559€+ΦΠΑ αντι 1858€+ΦΠΑ δλδ έκπτωση 299€ +ΦΠΑ που είναι το κόστος της άδειας του CS-Cart!

Επωφεληθείτε τώρα της προσφοράς αυτής, (ισχύει μεχρι 25/03/2020) και κερδίστε ολόκληρο το κόστος της άδειας CS-Cart.

 

Η προσφορά αυτη αφορά τα επιλεγμένα πρόσθετα και υπηρεσίες, δεν μπορεί να αλλαχθεί, δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλα παρόμοια ή με ίσης αξίας η συμπληρωματικά σε άλλη αγορά. 

Έχετε απορίες, ερωτήσεις ή θέλετε να αποκτήσετε τη προσφορά μας ;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επιλέγοντας τα ανάλογα πεδία :

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.