Εϊπαν για το CS-Cart

Αξιόπιστος συνεργάτης, όπως θα ήθελε κάθε επαγγελματίας. Συνεχίστε έτσι.
Μία φορά χρειάστηκα βοήθεια, εδώ και 6 μήνες που χρησιμοποιώ το CS CART, και έμεινα άναυδος όταν έστειλα emai στις 22:30 το βράδυ και πήρα απάντηση στο επόμενο λεπτό. Το δια ταύτα, ένα θέμα που με απασχόλησε 2 ημέρες, λύθηκε εύκολα και γρήγορα! Ευχαριστώ!
Χρειάστηκα 2 φορές βοήθεια για το CS-Cart. Και τις 2 φορές η απάντηση ήταν άμεση και έδωσε λύση στα μάλλον απλά προβλήματα που αντιμετώπισα.
Τέλεια εξυπηρέτηση από τον Φώτη και την ομάδα του. Όσες φορές έχουμε χρειαστεί βοήθεια, η εξυπηρέτηση ήταν πάντα άψογη.
Έχουν την εμπειρία για επίλυση όλων των θεμάτων!
Υψηλής ποιότητας υπηρεσία ακόμα και σε non bussiness hours. Γρήγορες και to the point λύσεις όποτε και αν χρειάστηκε. Στο Cs Cart κατα τη γνώμη μου είναι μονόδρομος στην αναζήτηση συνεργάτη.
Από ένα eshop περιμένεις καλό support μετά την εγκατάσταση. Εδώ το support είναι εξαιρετικό και άμεσο! Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Επαγγελματίες, άψογη και άμεση εξυπηρέτηση
Άψογες υπηρεσίες και τέλεια εξυπηρέτηση .Γνωρίζουν το αντικείμενο πολύ καλά και δίνουν λύσεις πολύ γρήγορα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (ακόμα και Κυριακή !) .Το συστήνω ανεπιφύλακτα !!
Άψογοι επαγγελματίες και πάνω απο όλλα Άνθρωποι. Η τεχνική εξυπηρέτηση ταχύτατη. Είχα απο το 2009 εμπειρία με το cs-cart αλλά η γνώση-κατάρτιση του team της cs-cart Hellas η σημερινή, απέχει πάρα πολύ μεγάλη απόσταση απο το 2009. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση, τεχνική κατάρτιση, γνώση απο τον κ. Κουρμαδά και την κα Περδικάκη.
Νέα δημοσίευση