Multi-Store Κατάστημα
με CS-Cart Ultimate Edition

Κατά τη δημιουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλά καταστήματα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή ενός πραγματικά ισχυρού, πολυλειτουργικού και αξιόπιστου εργαλείου και να διασφαλίσετε την απόλυτη απόδοση του έργου σας. Η ποιότητα μιας πλατφόρμας πολλαπλών καταστημάτων που επιλέγετε μπορεί να έχει δραματικό αντίκτυπο στο πόσο επιτυχημένη θα είναι η διαδικτυακή σας επιχείρηση. Και το CS-Cart είναι εδώ για να σας προσφέρει την ιδανική λύση.

Με βάση τη σημαντική εμπειρία στον τομέα και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, έχει δημιουργηθεί το CS-Cart Ultimate Edition που εκτιμάται ιδιαίτερα από πολλές επιτυχημένες διαδικτυακές επιχειρήσεις και κατατάσσεται ως μία από τις καλύτερες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου πολλαπλών καταστημάτων που διατίθενται σήμερα στην αγορά .

 

Στην ουσία, αυτή είναι μια πλήρης λειτουργική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου πολλαπλών καταστημάτων, σχεδιασμένη για να κάνει την ανάπτυξη και τη διαχείριση της υποδομής σας απλή. Θα σας ενδυναμώσει με ό, τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε πολλά διαδικτυακά καταστήματα γρήγορο και χωρίς προβλήματα. Το CS-Cart Ultimate προσφέρει απαράμιλλη ευκολία και ευελιξία στη διαχείριση όλων των καταστημάτων σας από ένα κοινό κέντρο διαχείρισης. Ενώ σας παρέχει πλήρη κεντρικό έλεγχο σε ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων,

Από το  πλαίσιο διαχείρισης σας επιτρέπει επίσης τη δημιουργία οποιουδήποτε απαραίτητου αριθμού ομάδων χρηστών με καθεμία από αυτές να έχει μια ξεχωριστά καθορισμένη πρόσβαση σε συγκεκριμένο κατάστημα.

Κάθε μεμονωμένο κατάστημα θα λειτουργεί ως αυτόνομο, ανεξάρτητο ηλεκτρονικό κατάστημα με το δικό του Domain, εμφάνιση και αίσθηση, καθώς και με ένα πλήρες φάσμα παραμετροποιήσιμων παραμέτρων. Όλα τα καταστήματά σας θα μπορούν να μοιράζονται μια κοινή βάση δεδομένων, έτσι ώστε κάθε προϊόν να είναι διαθέσιμο για αγορά οπουδήποτε. Ως έξυπνη πλατφόρμα πολλαπλών καταστημάτων, το CS-Cart Ultimate θα παρακολουθεί σωστά ολόκληρο το απόθεμα αυτόματα.

Χρήσεις και Πλεονεκτήματα Mutli Store eShop

Mπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και αποστολής, φόρους κ.λπ. για κάθε κατάστημα. Το λογισμικό πολλαπλών καταστημάτων παρέχει μια μοναδική ευκαιρία ακριβούς στόχευσης πελατών, επιτρέποντας τη δημιουργία καταστημάτων ιστού για συγκεκριμένες περιοχές. Κατά τη χρήση του GeoIP, θα εντοπίσει αυτόματα τη χώρα του υποψήφιου πελάτη και θα τον ανακατευθύνει στη σχετική τοπική βιτρίνα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα, για κάθε χώρα που στοχεύετε να έχετε το δικό της κατάστημα, στην γλώσσα της χώρας αυτής αλλά και με την κατάληξη domain της χώρας αυτής, δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες SEO ranking στην αναζήτηση της κάθε χώρας.

Είναι επίσης ιδανικό για μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να εξιδεικευσουν την online επιχιερησή τους σε συγκεκριμενους τομείς ανοίγοντας ένα κατάστηαμ για κάθε τομέα, πχ Ηλεκτρικές Συσκευές, Έπιπλα , Ρούχα. Ανοίγοντας ένα κατάστημα για κάθε τομέα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα πιο αναλυτικά, με καλύτερη δομή κατηγοριών, με δημιουργία μεταφορικών για κατηγοριίες προϊόντων με ιδιατερότητες (οπως πχ έπιπλα που είναι ογκώση σε σχέση με τις μικροσυσκευές) . Ο επισκέπτης απολαμβάνει πολύ καλύτερη πλοήγηση στα είδη και η Google προτιμάει τα καταστήματα εξειδίκευσης

Τέλος ειναι πολύ καλό εργαλείο για εμπόρους με λιανική και χονδρική. Μπορούν να ξεχωρίσουν τους πελάτες τους με διαφορετικά καταστήματα αφού οι ανάγκες τους σε προβολή προϊόντων είναι πολύ διαφορετικές (πχ αποκρυψη τιμων σε ένα κατάστημα χονδρικής). Με αυτό τον τρόπο ακόμη και oι ενέργειες marketing (πχ Google adwords) είναι πολύ πιο στοχευμένες και φυσικά με μεγαλύτερη επιτυχία. 

Και βέβαια όλα τα παραπάνω χωρίς επιπλέον κόπο για το άνοιγμα προϊόντων, για τη συντήρηση περιγραφών & εικόνων, με διαχείρηση των παραγγελιών, μεταφορικών και πληρωμών απο ένα σημείο, με μία φιλοξενία. 

 

cs-cart new store open

Βασικά χαρακτηριστικά CS-Cart Ultimate:

✓ Απεριόριστος αριθμός βιτρινών 
✓ Ελκυστική διάταξη βιτρίνας 
✓ Responsive θέμα με ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας διάταξης (δεν απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες) 
✓ Έξυπνη διαχείριση περιεχομένου ανα κατάστημα
✓ Απεριόριστος αριθμός προϊόντων και κατηγοριών ανα κατάστημα
✓ Προσαρμόσιμες επιλογές προϊόντων, συνδυασμοί και παραλλαγές ανα κατάστημα
✓ Πολλές γλώσσες και νομίσματα ανά κατάστημα
✓ 50+ ενσωματωμένα πρόσθετα 
✓ 70+ ενσωματωμένες πύλες διαδικτυακών πληρωμών (προστέθηκε τελευταία το Google Pay και το Apple Pay) ανα κατάστημα
✓ Facebook commerce και eBay συγχρονισμός 
✓ Προσαρμόσιμη ολοκλήρωση αγοράς 
✓ Ευέλικτη διαχείριση φόρων ανα κατάστημα
✓ Τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο (8 αξιόπιστοι αερομεταφορείς συμπεριλαμβανομένων των DHL, UPS, USPS, FedEx)  ανα κατάστημα
✓ Διαχείριση αποστολών ανα κατάστημα
✓ Διαφορετικές Τιμες σε κοινά είδη ανα κατάστημα
✓ Εύκολο άνοιγμα νέου καταστήματος με αντιγραφή στοιχείων από υπάρχων κατάστημα
✓ Άνοιγμα νέου καταστήματος ακόμη και σε subdomain ή subolder (δεν είναι απαραίτητο το νεο domain)

Αγοράστε to Τώρα