Multi-Vendor Plus

Multi-Vendor Plus

Multi-Vendor Plus Marketplace Λογισμικό

Το Multi-Vendor Plus είναι μια επέκταση του Multi-Vendor  που σας δίνει 7 επιπλεον Χαρακτηριστικά για να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική αγορά, με μοναδικές δυνατότητες και ευκολίες για τους πωλητές σας.

Προχωρημένα Χαρακτηριστικά:

- Mobile Application για πελάτες
- Κοινά Προϊόντα μεταξύ Πωλητών
- Προμήθεια ανα κατηγορία
- Σύνθετοι περιορισμοί προμηθευτή
- Ξεχωριστό Ταμείο ανά Πωλητή
- Προσφορές για πωλητές
- Επεξεργαστής σχεδίασης για Πωλητές

Η τιμή αφορά εφάπαξ αγορά της άδειας, με ένα χρόνο δωρεάν αναβαθμίσεις σε νέες εκδόσεις

 
Τιμή : 2,780.00
(3,447.20 συμπ. ΦΠΑ)
 

Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά!
θα μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικο μας καταστημα
cscart.biz για την ολοκληρωση της παραγγελίας
.

Θέλετε να κάνετε ένα test drive; Δοκιμάστε το CS-Cart online στο demo κατάστημά μας! Δοκιμάστε το Online Demo

Description

Το Multi-Vendor Plus είναι η μοναδική λύση για marketplace με πολλαπλούς ανεξάρτητους πωλητές (οπως amazon & e-bay) με όλα τα χαρατκρηστικά του απλου Multi-Vendor και επιπλέον:

Επιπλέον Χαρακτηρηστικά Multi-Vendor Plus

Multiple Vendors, Single Storefront

Mobile Application για τους πελάτες σας

Προσφέρετε στους πελάτες σας μια εφαρμογή για κινητά όπως το eBay και το Amazon. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στην αγορά σας, να προσθέσουν προϊόντα στα αγαπημένα ή στο καλάθι και να πληρώσουν μέσω της μεθόδου πληρωμής είτε με PayPal Express Checkout είτε με αντικαταβολή είτε με τραπεζική κατάθεση

Όλα τα δεδομένα συγχρονίζονται με το εικονικό mall σας: αν αλλάξετε κατηγορίες, προϊόντα, χρήστες, αγαπημένα, παραγγελίες και άλλα δεδομένα, οι αλλαγές θα επηρεάσουν την εφαρμογή άμεσα και αυτόματα. Είστε ελεύθεροι να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση της εφαρμογής σας αλλάζοντας το λογότυπο και τα χρώματα. Όταν η εφαρμογή είναι έτοιμη, θα την ανεβάσουμε εμείς για εσάς στο Google Play και το App Store και θα την ενημερώσουμε.

Unlimited Number of Vendor Accounts

Κοινά Προϊόντα μεταξύ Πωλητών

Συχνά, διαφορετικοί πωλητές πωλούν παρόμοια ή και τα ίδια προϊόντα. Ένας πελάτης μπορεί να μπερδευτεί με πολλά διπλά προϊόντα στα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινή βάση προϊόντων και να επιτρέψετε στους πωλητές σας να πωλούν μόνο αυτά τα προϊόντα, απαγορεύοντάς τους να δημιουργούν δικές τους ξεχωριστές καταχωρίσεις. Οι πωλητές θα είναι σε θέση μόνο να ορίζουν τιμές, ποσότητα και πληροφορίες αποστολής για προϊόντα από την κοινή βάση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε διπλότυπα προϊόντα και θα διατηρείτε ωραίες, καθαρές και ομοιόμορφες σελίδες προϊόντων.

 
Products from Multiple Vendors in One Order

Προμήθεια ανα κατηγορία

Ορισμένα προϊόντα όπως τα καθημερινά αγαθά, τα αξεσουάρ και τα ρουχα έχουν χαμηλό περιθώριο κέρδους. Και αν οι προμήθειες στο marketplaces σας είναι αρκετά υψηλές, δεν θα είστε σε θέση να προσελκύσετε πωλητές που πωλούν αυτά τα είδη προϊόντων. Δεν θα ενταχθούν στην επιχείρησή σας, επειδή η πώληση δεν θα είναι κερδοφόρα για αυτούς.

Με το χαρακτηριστικό Προμήθεια ανα Κατηγορία , θα μπορείτε να ορίσετε μεμονωμένες προμήθειες για κατηγορίες προϊόντων. Ορίστε υψηλότερη προμήθεια για κατηγορίες προϊόντων υψηλού περιθωρίου και χαμηλότερη προμήθεια για κατηγορίες χαμηλού περιθωρίου.

Separate Admin Area for Each Vendor

Σύνθετοι περιορισμοί προμηθευτή

Μπορείτε να αποκρύψετε μενού, λειτουργίες και ρυθμίσεις από το ταμπλό ενός προμηθευτή για να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες ή απλά να καταργήσετε τις λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούνται. Για παράδειγμα, ένας πωλητής που πωλεί προϊόντα που μπορούν να μεταφορτωθούν δεν χρειάζεται το μενού μεθόδων αποστολής, οπότε μπορείτε να του το αποκρύψτε.

Αυτή η δυνατότητα προσθέτει μια ειδική ομάδα χρηστών του τύπου προμηθευτή. Μπορείτε να τροποποιήσετε τα δικαιώματα της ομάδας για να επιτραπεί ή να περιοριστεί η πρόσβαση σε λειτουργίες, μενού και ρυθμίσεις για πωλητές.

 
Common Payment Processing

Ξεχωριστό Ταμείο ανά Πωλητή

Αυτή η λειτουργία αποτελεί μέρος του ενσωματωμένου πρόσθετου απευθείας πληρωμών απο πελάτη σε πωλητή. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους πελάτες σας να πληρώνουν ξεχωριστά για τα προϊόντα από διαφορετικούς πωλητές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι πωλητές δημιουργούν τις δικές τους μεθόδους πληρωμής και όλες οι πληρωμές πηγαίνουν κατευθείαν στους λογαριασμούς τους.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι πωλητές παίρνουν όλα τα χρήματα απευθελιας από τους πελάτες και έτσι, οι πληρωμές των παραγγελιών είναι πλέον δικιά τους ευθύνη και όχι δική σας.

Root Administrator to Control the Store

Προσφορές για πωλητές

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του ενσωματωμένου πρόσθετου απευθείας πληρωμών απο πελάτη σε πωλητή, είναι οι προσφορές του πωλητή. Μπορείτε να επιτρέψετε στους πωλητές να δημιουργήσουν προσδφορές καλαθιού και καταλόγων με διάφορα μπόνους.

Αυτό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση των πωλήσεων των πωλητών και την προσέλκυση περισσότερων πωλητών στην αγορά σας.

 
Vendor Payouts Recording

Επεξεργαστής σχεδίασης για Πωλητές

Ένα ακόμα αποτελεσματικό εργαλείο για την προσέλκυση πωλητών. Επιτρέψτε τους να τροποποιήσουν την εμφάνιση και την αίσθηση των μικρο-καταστημάτων τους, ώστε να φαίνονται μοναδικά.

Για να γίνει αυτό, οι πωλητές αλλάζουν τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και τα φόντα του μικροκαταστήματος τους, μέσω του ενσωματωμένου επεξεργαστή εικαστικών θεμάτων. Και χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας διάταξης, οι προμηθευτές αναπροσαρμόζουν το περιεχόμενο στις σελίδες των μικροκαταστημάτων χωρίς τη βοήθεια προγραμματιστή.

.