Αποδοχή Πληρωμών με IRIS στο CS-Cart

CS-Cart 4.17.2: Mε ενσωμάτωση UPS & Τομέα Ένταξης

Είναι γνωστό ότι γίνεται υποχρεωτική η αποδοχή IRIS πληρωμών στα ηλεκτρονικά καταστήματα, από την 1η Ιανουαρίου 2024 , με το νέο νόμο 5072/2023 ενώ στους ελέγχους που θα γίνονται από τον Φεβρουάριο, στους παραβάτες που θα εντοπίζονται από τις ελεγκτικές υπηρεσίες θα βρίσκονται αντιμέτωποι διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.000 έως 1.500 ευρώ.

Τι ακριβώς είναι οι πληρωμές IRIS;

Με την αξιοποίηση άμεσων πληρωμών IRIS, οι συναλλαγές (χωρίς χρήση ΙΒΑΝ) διεκπεραιώνονται άμεσα, χωρίς προμήθεια για τους καταναλωτές.

Πως Λειτουργεί;

- Ο πελάτης επιλέγει την υπηρεσία IRIS payments ως τρόπο πληρωμής, στο ταμείο

- Επιλέγει «Δημιουργία QR Code» για να σκανάρει το QR από το mobile banking τους ή επιλέγει την τράπεζά του και αυτόματα θα μεταφερθεί στο ασφαλές περιβάλλον του e-banking της τράπεζας.

- Εισέρχεται στο περιβάλλον της τράπεζάς του και μετά την ασφαλή σύνδεσή του ενημερώνετε με τις λεπτομέρειες της πληρωμής.

- Δίνοντας την έγκριση του πραγματοποιεί την πληρωμή με μεταφορά πίστωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό του.

- Ολοκληρώνει την πληρωμή.

- Αυτόματη επιστρέφει στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) της επιχείρησης, όπου εμφανίζεται και το μήνυμα ολοκλήρωσης της συναλλαγής.


Στα πλαίσια αυτής της υποχρεωτικής συμμόρφωσης, σας προτείνουμε το πρόσθετο μας, VIva Wallet Smart Checkout

Εσείς πρέπει μόνο να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην Viva Wallet δωρεαν, πολυ γρ;hγορα και ευκολα.

Aφου εγκαταστήσετε το πρόσθετο αρχίστε άμεσα να δέχεστε πληρωμές με IRIS αλλά και πολλούς ακόμη τρόπους όπως Google Pay, Apple Pay, Klarna, TBI Bank, PayPal αλλά και κάρτες χρεωστικές/πιστωτικές, Dinners και δεκάδες ακόμη τρόπους.

Δείτε αναλυτικά τι προσφέρει το πρόσθετό μας εδώ https://www.cscart.biz/vivapayments.html?sl=el

Ολοκληρώστε άμεσα την εγκατάσταση ώστε 1/1/2024 να είστε ήσυχοι ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τη νέα νομοθεσία που τίθεται σε ισχύ.