Το CS-Cart Multi-Vendor κέρδισε 6 βραβεία

Με ενθουσιασμό ανακοινώσαμε ότι το κορυφαίο προϊόν μας, το CS-Cart Multi-Vendor, έχει βραβευτεί με έξι τίτλους κύρους από την G2, τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη αγορά λογισμικού.

 

Το G2, το οποίο αξιοποιεί τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των χρηστών για να καθορίσει τις καλύτερες λύσεις λογισμικού στην αγορά, αναγνώρισε το CS-Cart Multi-Vendor ως:

  • Leader
  • Leader Μικρών Επιχειρήσεων
  • Υψηλότερη υιοθέτηση χρήστη
  • Πιο εφαρμόσιμο
  • Βέλτιστη χρηστικότητα
  • Momentum Leader

 

CS-Cart Multi-Vendor wins 6 awards

 

Αυτά τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την εξαιρετική απόδοση του λογισμικού σε μια σειρά κριτηρίων, όπως η ευκολία χρήσης, η υποστήριξη πελατών, η λειτουργικότητα και η συνολική αξία.

«Είναι τιμή μας που αναγνωρίζουμε το G2 για τη δέσμευσή μας να παρέχουμε λογισμικό αγοράς υψηλής ποιότητας που καλύπτει τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της CS-Cart, Ely Makarov. «Αυτά τα βραβεία αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να πετύχουν».

Το CS-Cart Multi-Vendor είναι μια πλατφόρμα αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τη δική τους ηλεκτρονική αγορά με πολλούς πωλητές. Με μια σειρά ισχυρών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων προσαρμόσιμων προτύπων σχεδίασης, εργαλείων διαχείρισης πωλητών και ισχυρών αναλυτικών στοιχείων, το CS-Cart Multi-Vendor είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή αγορά γρήγορα και να μεγαλώσουν.

Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που μόλις ξεκινάει είτε μια μεγάλη εταιρεία που θέλει να επεκτείνει τις δυνατότητές σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το CS-Cart Multi-Vendor είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας. Με την ευκολία χρήσης, τα ισχυρά χαρακτηριστικά και την απαράμιλλη υποστήριξη πελατών, δεν είναι περίεργο που το CS-Cart Multi-Vendor έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης στην κατηγορία της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το βραβευμένο Multi-Vendor