CS-Cart 4.12.2 με Διορθώσεις & Βελτιώσεις στη Διαχείρηση 

CS-Cart 4.12.1

Κυκλοφόρησε η Νεα έκδοση CS-Cart 4.12.2. Eίναι μια έκδοση που περιλαμβάνει μικρές βελτίωσεις και διορθώσεις κώδικα. Η πλήρης λίστα αλλαγών βρίσκεται στο changeslog επομένως εδώ θα καλύψουμε μόνο τις πιο σημαντικές αλλαγές.

Αλλαγές στο Multi-Vendor

  • Δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων από συγκεκριμένη βιτρίνα . Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε και να εξαγάγετε δεδομένα από  συγκεκριμένη βιτρίνα και όχι μόνο από ολόκληρο το marketplace..
  • Ένας τρόπος πληρωμής προμηθευτή μπορεί πλέον να προστεθεί σε μια μέθοδο αποστολής τoυ Marketplace. Το CS-Cart και το Multi-Vendor έχουν το πρόσθετο "Συνδυασμοι πληρωμής" που σας επιτρέποει να αντιστοιχίσετε μεθόδους πληρωμής σε μεθόδους αποστολής. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε ποιες μεθόδους πληρωμής θέλετε να εμφανίζονται για συγκεκριμένους τρόπους αποστολής.

Όταν οι πωλητές λαμβάνουν χρήματα απευθείας από τους πελάτες τους μέσω του πρόσθετου "Άμεσες πληρωμές από πελάτη σε προμηθευτή", χρησιμοποιούν τους δικούς τους τρόπους πληρωμής στο κατάστημα. Ξεκινώντας από την έκδοση 4.12.2, οι πωλητές μπορούν να εσυνδυασουν τους δικούς τους τρόπους πληρωμής σε μεθόδους αποστολής του marketplace.

  • Βελτιωμένη συμπεριφορά προϊόντων χωρίς κατηγορία. Μερικές φορές το κατάστημα ή το marketplace σας μπορεί να έχει προϊόντα χωρίς κατηγορία. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν δεν εκχωρήσετε μια κατηγορία για αυτά κατά την εισαγωγή. Πλαιότερα, είχε δημιουργηθεί μια κατηγορία που ονομάζοταν «Προϊόντα» για αυτά τα προϊόντα.

Τώρα ονομάζεται «Προϊόντα χωρίς κατηγορία». Είναι κρυφή από προεπιλογή και μπορείτε να αλλάξετε το όνομά της αν θέλετε. Εάν έχετε προϊόντα χωρίς κατηγορία, θα λάβετε μια υπενθύμιση για την εκχώρηση κατηγοριών για αυτά. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες θα βρουν τα προϊόντα που χρειάζονται.

Εάν ένας πωλητής εισάγει προϊόντα με μια κατηγορία που δεν υπάρχει στο Marketplace σας, αυτά τα προϊόντα θα ενημερωθούν, αλλά η κατηγορία τους δεν θα αλλάξει. Νέα προϊόντα με ανύπαρκτη κατηγορία θα μεταβούν στην κατηγορία "Προϊόντα χωρίς κατηγορία". Εάν τα προϊόντα με μια νέα κατηγορία εισάγονται από έναν διαχειριστή του Marketplace, η νέα κατηγορία θα δημιουργηθεί αυτόματα στo Marketplace.

Κοινές Αλλαγές

  • Είναι πιο εύκολο να δείτε και να κατανοήσετε από πού προέρχονται τα μηνύματα. Τώρα, εάν ένα μήνυμα αποστέλλεται από μια προκαθορισμένη σελίδα προϊόντος, παραγγελίας ή εισαγωγής (στο Multi-Vendor), είναι ευκολότερο να το δείτε και να κατανοήσετε το περιεχόμενο.
  • Οι πελάτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τα καλάθια τους από διαφορετικές συσκευές, εάν έχουν συνδεθεί. Παλαιότερα, εάν ένας πελάτης γέμιζε το καλάθι του με προϊόντα από διαφορετικές συσκευές, το περιεχόμενο του καλαθιού δεν συγχρονιζόταν. Ο πελάτης έπρεπε να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί για να συμβεί αυτό.

Στην έκδοση 4.12.2,διορθώθηκε η λογική με το καλάθι. Τώρα, εάν είστε συνδεδεμένοι σε διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα, οι πληροφορίες στο καλάθι σας θα παραμείνουν ενημερωμένες σε ΄΄ολες τις συσκευές.

  • Οι κριτικές για παραλλαγές προϊόντων δεν εξαφανίζονται τώρα. Πολλοί πελάτες είπαν ότι οι κριτικές προϊόντων και η καρτέλα "Κριτικές" σε μια σελίδα επεξεργασίας προϊόντων εξαφανίζοταν από τα καταστήματά τους όταν άλλαζαν χειροκίνητα την προεπιλεγμένη παραλλαγή προϊόντος. Διορθώθηκε αυτό το σφάλμα στην έκδοση 4.12.2.
  • Η εξαγωγή / εισαγωγή Νομών έχει τώρα ξεχωριστή καρτέλα. Παλαιότερα ήταν δύσκολο να βρει κάποιος πού ήταν η εξαγωγή / εισαγωγή Νομών. Στο 4.12.2, μετακινήθηκε σε ξεχωριστή ενότητα και τώρα μπορείτε να το βρείτε αν μεταβείτε στην καρτέλα "Νομοί" στη σελίδα "Διαχείριση → Εξαγωγή / Εισαγωγή".
  • Είναι πιο εύκολο να προσθέσετε προϊόντα σε μπλοκ με μη αυτόματο τρόπο. Στο 4.12.2, προστέθηκε η δυνατότητα να προσθέσετε γρήγορα ένα προϊόν με το όνομά του σε μπλοκ που γεμίζεται χειροκίνητα. Απλώς ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα του προϊόντος και θα εμφανιστεί στη λίστα.
  • Το CS-Cart και το Multi-Vendor υποστηρίζουν πλέον το Google Analytics 4. Τον τελευταίο καιρό, η Google ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Google Analytics και την έκανε προεπιλεγμένη ως επιλογή εάν θέλετε ναενσωματώσετε το Analytics. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόσθετο "Google Analytics" δεν μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς κάποιες πρόσθετες ρυθμίσεις από την πλευρά του Google. Ξεκινώντας με την έκδοση 4.12.2, το πρόσθετο "Google Analytics" υποστηρίζει τη νέα έκδοση αυτής της υπηρεσίας.
  • Περισσότερες σελίδες έχουν  μενού εργασιων . Στις τελευταίες εκδόσεις CS-Cart και Multi-Vendor, προστέθηκε  μενού εργασιων σε διαφορετικές σελίδες. Είναι ένα μενού που εμφανίζεται όταν επιλέγετε ένα ή περισσότερα αντικείμενα σε μια λίστα. Ξεκινώντας με την έκδοση 4.12.2, τα μενού εργασιών, λειτουργεί στς σελίδες "Επιλογές", "Ομάδες χρηστών", "Banner", "Τιμοκατάλογοι", "Ροές δεδομένων", "Μέθοδοι αποστολής", "Φόροι" κ.λπ.

 

Πως θα αποκτήσετε το CS-Cart 4.12.2?

Οπως παντα με 2 τρόπους:

1. Εάν η άδεια σας είναι ακόμα ενεργή, ελέγξτε τη διαθέσιμη αναβάθμιση στο μενου Διαχείρηση → Κέντρο Αναβάθμισης στον πίνακα διαχειριστή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας , θα διανέμονται τα πακέτα αναβάθμισης σε παρτίδες, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει τους διακομιστές μας. Μετά την πρώτη εβδομάδα, θα ανοίξει πλήρως η κατανομή αναβάθμισης. Έτσι, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμη αναβάθμιση στο κέντρο Αναβάθμισης σας τώρα, ελέγξτε το παλι αργότερα. Αν έχει λήξει η αναβάθμιση της συνδρομής σας, τοτε πρέπει να την παρατείνετε για άλλο ένα έτος.


2. Αν κατασκευάζετε νέο κατάστημα τότε μπορείτε να το κατεβάσετε απο έδω, και να αγοράσετε μια άδεια απο το κατάστημά μας.