CS-Cart 4.14.3 με Διορθώσεις και βελτιωμένα Πακέτα Προϊόντων

Κυκλοφόρησε η Νεα έκδοση CS-Cart 4.14.3. Είναι μια έκδοση ενημέρωσης κώδικα, η οποία διορθώνει προβλήματα της προηγούμενης έκδοσης και φέρνει βελτιώσεις στο Πρόσθετο Πακέτα Προϊόντων. Η πλήρης λίστα αλλαγών βρίσκεται στο changeslog επομένως εδώ θα καλύψουμε μόνο τις πιο σημαντικές αλλαγές.

Βελτιώσεις στα Πακέτα Προϊοντων

Το Πακέτρα Προϊόντων ή Product Bundles είναι ένα πρόσθετο που προστέθηκε στην έκδοση 4.14.1. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε σετ προϊόντων και να προσφέρετε εκπτώσεις για αυτά. Από την έκδοση 4.14.1, γινανε πολλές προτάσεις και αιτήματα λειτουργιών για τη βελτίωση του πρόσθετου. Ήδη παρουσιάστηκαν μερικές από αυτές τις βελτιώσεις στην έκδοση 4.14.2. Στην έκδοση 4.14.3 συνεχίζει η βελτίωση του πρόσθετου.

- Βελτιώθηκε η εμφάνιση των πακέτων στον πελάτη:

  • Η ενότητα με τα πακέτα είναι πιο εμφανής τώρα—δεν είναι πλέον κρυμμένη σε ξεχωριστή καρτέλα του προϊόντος.
  • Οι πελάτες βλέπουν τώρα τις επιλεγμένες τιμές των χαρακτηρησιτικων και των επιλογών για τα προϊόντα του πακέτου.
  • Είναι πιο εκατανοητό το μέγεθος της έκπτωσης.
  • Είναι πιο εύκολο να προσθέσετε ένα πακέτο στο καλάθι.

- Έχει αυξηθει η απόδοση του πρόσθετου Πακέτα προϊόντων. Τώρα το CS-Cart λειτουργεί πιο γρήγορα με τεράστια πακέτα που αποτελούνται από πολλαπλές παραλλαγές. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα πακέτο με έξι ρούχα στο κατάστημά σας. Ένας πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα μέγεθος και ένα χρώμα για κάθε θέση σε αυτό το πακέτο. Σε αυτήν την περίπτωση, η βάση δεδομένων CS-Cart θα αποθηκεύσει μόνο μία παραλλαγή του πακέτου αντί για όλες τις πιθανές παραλλαγές του. Και αυτή η παραλλαγή θα συνδεθεί στη βάση δεδομένων με κάθε πιθανό συνδυασμό.
 

- Βελτιώθηκαν τα χαρακτηριστικα και οι επιλογές συνδυασμένων προϊόντων:

  • Η εικόνα του προϊόντος από τα πακέτα προϊόντων εμφανίζεται τώρα σωστά όταν ένας πελάτης επιλέξει μια παραλλαγή χαρακτηριστικών.
  • Εάν ορισμένα προϊόντα έχουν και τις επιλογές και τα χαρακτηριστικα που έχουν οριστεί για αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πακέτο από αυτά τα προϊόντα. Ένας πελάτης μπορεί να επιλέξει μια παραλλαγή χαρακτηριστικών (μέγεθος ή χρώμα) ή μια παραλλαγή επιλογής (με επιπλέον πληρωμή ή χωρίς) για κάθε προϊόν αυτού του πακέτου

- Έχουμε προσθέσει βελτιώσεις στα προνόμια όσον αφορά την επεξεργασία πακέτου. Για παράδειγμα, παλαιότερα, ένας διευθυντής πωλήσεων που μπορούσε να δει μόνο τη λίστα προϊόντων, μπορούσε να αφαιρέσει προϊόντα από οποιοδήποτε πακέτο. Τώρα, ένας διαχειριστής ή προμηθευτής χωρίς την πλήρη πρόσβαση σε προϊόντα επεξεργασίας δεν θα μπορεί να διαγράψει προϊόντα από τα πακέτα.

- Διορθώσαμε την εμφάνιση πακέτων με μηδενική ποσότητα προϊόντων. Εάν η ρύθμιση Παρακολούθηση αποθέματος είναι απενεργοποιημένη, τα πακέτα με προϊόντα εκτός αποθέματος θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στη βιτρίνα και οι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν αυτά τα πακέτα. Και αντίστροφα, εάν τα προϊόντα που έχουν εξαντληθεί είναι κρυμμένα από τη βιτρίνα σας, τα πακέτα με τέτοια προϊόντα θα είναι επίσης κρυφά.

Πλήρως μεταφρασμένο CS-Cart για γρήγορη κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο

Αν και το CS-Cart αναπτύσεται στα Αγγλικά, χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Όλοι βέβαια προτιμούν να έχουν λογισμικό στη δική τους γλώσσα. Οι συνεργάτες μας και η κοινότητά του CS-Cart από όλο τον κόσμο βοηθάνε με τις μεταφράσεις. Η ανθρώπινη μετάφραση από όσους γνωρίζουν το προϊόν είναι το καλύτερο είδος μετάφρασης.

Ωστόσο, υπάρχουν μειονεκτήματα σε αυτή την προσέγγιση. Για παράδειγμα, οι μεταφράσεις για ορισμένες γλώσσες δεν ήταν ολοκληρωμένες. Ένα πλήρως μεταφρασμένο CS-Cart είναι σημαντικό για την ταχύτερη έναρξη ενός έργου. Γι' αυτό εξετάζεται η ολοκλήρωση μεταφράσεων σε διάφορες γλώσσες από όλο τον κόσμο. Πλέον μπορεί να περιλαμβάνει αυτόματες μεταφράσεις (οι οποίες έχουν βελτιωθεί πολύ την τελευταία δεκαετία). Ο στόχος εδώ είναι να εξοικονομήσετε χρόνο όσοι θέλετε να ανοίξετε ενα κατάστημα ή ενα Marketplace το συντομότερο δυνατό.

Από την έκδοση 4.14.3, το CS-Cart και το Multi-Vendor μεταφράζονται πλήρως σε 25 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αραβικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ισπανικών και άλλων.

Οι διαχειριστές μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους κριτικές προϊόντων

Υπάρχει ένα πρόσθετο στο CS-Cart εδώ και πολλά χρόνια, που επιτρέπει στους πελάτες να αφήνουν κριτικές προϊόντων. Ωστόσο, ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να χρησιμοποιούν πρόσθετες υπηρεσίες για τη συλλογή περισσότερων απόψεων χρηστών. Όταν οι αγοραστές αφήνουν κριτικές σχετικά με το προϊόν σε μια υπηρεσία τρίτου μέρους (πχ google reviews)  ίσως θελήσετε να τις αντιγράψετε στο αντίστοιχο προϊόν στο κατάστημά σας.

Μέχρι τώρα, οι διαχειριστές μπορούσαν να επεξεργαστούν και να απαντήσουν σε υπάρχουσες κριτικές προϊόντων μόνο στον πίνακα διαχείρισης. Αυτό άλλαξε στο 4.14.3: τώρα μπορείτε ως διαχειριστής, να προσθέσετε νέες κριτικές στην καρτέλα "Κριτικές" στη σελίδα επεξεργασίας προϊόντος.

Τα πεδία για κλειδιά στο Google reCAPTCHA είναι πλέον απαραίτητα

Το πρόσθετο Google reCAPTCHA για προστασία από ρομπότ υποστηρίζει δύο εκδόσεις reCAPTCHA: v2 ("επιλογή όλων των τετραγώνων με...") και v3 (αόρατο reCAPTCHA). Για να χρησιμοποιήσετε το captcha στο κατάστημα, πρέπει να καθορίσετε κλειδιά API στις ρυθμίσεις.

Ξεκινώντας από την έκδοση 4.14.3, εάν το reCAPTCHA v2 και/ή v3 έχει επιλεγεί για κάποιο αντικείμενο στην ενότητα ρυθμίσεων antibot, τότε τα πεδία με κλειδιά στις ρυθμίσεις αυτών των εκδόσεων γίνονται υποχρεωτικά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι  οι διαχειριστές δεν θα ξεχάσουν να προσθέσουν τα κλειδιά για τις εκδόσεις reCAPTCHA που χρησιμοποιούν.

Βελτιώσεις σε Αποθήκες

Το πρόσθετο Αποθήκες ή αλλιώς Warehouses σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικές ποσότητες προϊόντων για διαφορετικά καταστήματα και αποθήκες. Στην έκδοση 4.13.3 διορθώθηκαν ορισμένα προβλήματα στο πρόσθετο σχετικά με τις ποσότητες προϊόντων που αποθηκεύονται σε αποθήκες. Για παράδειγμα:

  • Βελτιώθηκε η αναζήτηση προϊόντων ανά ποσότητα προϊόντος στον πίνακα διαχείρισης. Μέχρι τώρα εάν ένα προϊόν ήταν εκτός αποθέματος σε κάθε αποθήκη, εξακολουθούσατε να βλέπετε το προϊόν στα αποτελέσματα αναζήτησης σαν η ποσότητα να ήταν μεγαλύτερη από ένα.
  • Διορθώθηκε το πρόβλημα όταν υπήρχαν πολλές βιτρίνες στο κατάστημα και κάθε μια από τις βιτρίνες είχε τη δική της αποθήκη με αυτά τα προϊόντα. Προηγουμένως, εάν ένα προϊόν ήταν εκτός αποθέματος σε μια από τις βιτρίνες, η συνολική ποσότητα προϊόντος αυτού του προϊόντος υπολογιζόταν εσφαλμένα. Τώρα ο υπολογισμός είναι σωστός. είναι η συνολική ποσότητα από όλες τις αποθήκες όπου υπάρχει απόθεμα αυτό το προϊόν.

Αυτόματη αναγέννηση χάρτη ιστότοπου σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα

Μέχρι τώρα, εάν είχατε προσθέσει ένα νέο προϊόν, νέα σελίδα ή κατηγορία στο κατάστημα . και θέλατε να το προσθέσετε στον χάρτη ιστότοπου, έπρεπε να ενημερώσετε τον χάρτη ιστότοπου με μη αυτόματο τρόπο κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ανανεώση χάρτη ιστότοπου" στις ρυθμίσεις του πρόσθετου Χάρτη ιστότοπου Google.
Ξεκινώντας με την έκδοση 4.14.3, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα τον χάρτη ιστότοπου. Προτεθηκαν πληροφορίες σχετικά με το πώς να το κάνετε στις ρυθμίσεις του πρόσθετου Χάρτη ιστοτόπου Google με εντολή CRON.

 

Πως θα αποκτήσετε το CS-Cart 4.14.3?

Οπως παντα με 2 τρόπους:

1. Εάν η άδεια σας είναι ακόμα ενεργή, ελέγξτε τη διαθέσιμη αναβάθμιση στο μενου Διαχείρηση → Κέντρο Αναβάθμισης στον πίνακα διαχειριστή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας , θα διανέμονται τα πακέτα αναβάθμισης σε παρτίδες, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει τους διακομιστές μας. Μετά την πρώτη εβδομάδα, θα ανοίξει πλήρως η κατανομή αναβάθμισης. Έτσι, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμη αναβάθμιση στο κέντρο Αναβάθμισης σας τώρα, ελέγξτε το παλι αργότερα. Αν έχει λήξει η αναβάθμιση της συνδρομής σας, τοτε πρέπει να την παρατείνετε για άλλο ένα έτος.

2. Αν κατασκευάζετε νέο κατάστημα τότε μπορείτε να το κατεβάσετε απο έδω, και να αγοράσετε μια άδεια απο το κατάστημά μας.