CS-Cart 4.17.2: Mε ενσωμάτωση UPS & Τομέα Ένταξης

CS-Cart 4.17.2: Mε ενσωμάτωση UPS & Τομέα Ένταξης

Κυκλοφόρησε το CS-Cart και το Multi-Vendor 4.17.2. Αν και είναι μια έκδοση patch, φέρνει αρκετές σημαντικές αλλαγές:

Προστέθηκε μια νέα ενσωμάτωση UPS για να αντικαταστήσει την παλιά
Δημιουργήθηκε η ενότητα Ενταξης για τους νέους μας χρήστες
Βελτιώθηκε η λειτουργία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης

Η πλήρης λίστα αλλαγών βρίσκεται στο changeslog και εδώ θα καλύψουμε τις πιο σημαντικές αλλαγές.

Τρόποι Αποστολής: Νέα UPS Ενσωμάτωση

Η UPS, ή United Parcel Service, είναι μια παγκόσμια εταιρεία παράδοσης πακέτων και logistics. Από τις 5 Ιουνίου 2023, η UPS δεν εκδίδει πλέον κλειδιά πρόσβασης API. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα  οι νέοι χρήστες CS-Cart να μην μπρούν να ρυθμίσουν την ενσωμάτωση UPS. Επιπλέον τα παλαιότερα κλειδιά API θα σταματήσουν να λειτουργούν μέσα το επόμενο έτος, εως τις 4 Ιουνίου 2024.

Το CS-Cart 4.17.2 φέρνει μια νέα ενσωμάτωση UPS με υποστήριξη OAuth. Θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να χρησιμοποιήσει μια μέθοδο αποστολής UPS. Οι νέοι χρήστες CS-Cart μπορούν πλέον να προσφέρουν την UPS και οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν τα καταστήματά τους στην έκδοση 4.17.2 και να ρυθμίσουν τη νέα  ενσωμάτωση UPS πολύ νωρίτερα.

Τομέας Ένταξης για νεους Διαχειριστές

Πρωταρχικός στόχος είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους γρήγορα. Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να επικυρώσετε την επιχειρηματική σας ιδέα και τόσο λιγότερα χρήματα θα ξοδέψετε για αυτήν. Γι' αυτό προσθέσαμε την ενότητα Ενταξης στον πίνακα διαχείρισης. Μπορείτε να την βρείτε απευθείας στον πίνακα ελέγχου.

Η ενότητα Ενταξης περιέχει πολλά βήματα που καθοδηγούν έναν νέο διαχειριστή root μέσω των βασικών λειτουργιών του CS-Cart. Αυτά τα βήματα παρέχουν επίσης μια λίστα —αν και μη εξαντλητική— με το τι μπορεί να θέλετε να κάνετε πριν από την επίσημη έναρξη.

Βελτιώσεις ανάκτησης κωδικού πρόσβασης

Έχουμε κάνει πολλές βελτιώσεις στη διαδικασία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης:

  • Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το Google reCAPTCHA στη σελίδα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης για προστασία από τα μποτ.
  • Το email ανάκτησης κωδικού πρόσβασης περιέχει τώρα σύνδεσμο ανάκτησης που θα λειτουργεί για 15 λεπτά.

 

Μικρότερες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων

  • Form Builder: Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που επέτρεπε την προσθήκη παραλλαγών για πεδία που δεν θα έπρεπε να τις έχουν (όπως "Περιοχή κειμένου").
  • Landing Pages απο το Tilda: Ορισμένα συγκεκριμένα μπλοκ σε σελίδες Tilda δεν προκαλούν πλέον την εσφαλμένη εμφάνιση ολόκληρων σελίδων Tilda στην πλευρά του CS-Cart. 
  • Maps και Geolocation: Οι σελίδες προϊόντων εμφανίζουν πλέον τον σωστό αριθμό σημείων παραλαβής.
  • PayPal: Τώρα οι πληρωμές λειτουργούν σωστά όταν οι φόροι έχουν διαμορφωθεί ως "δεν περιλαμβάνονται στην τιμή".
  • Stripe: Η χρέωση Stripe στη σελίδα "Λογιστική" σε νομίσματα χωρίς δεκαδικά (όπως γιεν Ιαπωνίας) θα εμφανίζεται σωστά από εδώ και στο εξής.
  • Εκπλήρωση παραγγελίας: Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου όταν όλοι οι πωλητές χρησιμοποιούσαν την εκπλήρωση, τα σημεία παραλαβής της αγοράς δεν εμφανίζονταν στη λίστα.
  • Πληρωμές από προμηθευτή σε διαχειριστή: Οι χρεώσεις του Marketplace εμφανίζονται πλέον σωστά στον πίνακα πωλητή.
  • Προνόμια και Παραγγελίες: Οι διαχειριστές μπορούν πλέον να προσθέτουν προϊόντα σε παραγγελίες ακόμα και όταν η δημιουργία παραγγελιών περιορίζεται από μια ομάδα χρηστών.
  • Mobile App:
  • Τα χαρακτηρστικά που επιλέγετε για προϊόντα στη σελίδα επεξεργασίας προϊόντος εξαρτώνται πλέον από την κατηγορία του προϊόντος.
  • Όταν μια εφαρμογή Android εκκινείται για πρώτη φορά, ζητείται τώρα μια άδεια για ειδοποίηση push.

Πως θα αποκτήσετε το CS-Cart 4.17.2?

Οπως παντα με 2 τρόπους:

1. Εάν η άδεια σας είναι ακόμα ενεργή, ελέγξτε τη διαθέσιμη αναβάθμιση στο μενου Διαχείρηση → Κέντρο Αναβάθμισης στον πίνακα διαχειριστή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας , θα διανέμονται τα πακέτα αναβάθμισης σε παρτίδες, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει τους διακομιστές μας. Μετά την πρώτη εβδομάδα, θα ανοίξει πλήρως η κατανομή αναβάθμισης. Έτσι, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμη αναβάθμιση στο κέντρο Αναβάθμισης σας τώρα, ελέγξτε το παλι αργότερα. Αν έχει λήξει η αναβάθμιση της συνδρομής σας, τοτε πρέπει να την παρατείνετε για άλλο ένα έτος.

 2. Αν κατασκευάζετε νέο κατάστημα τότε μπορείτε να το κατεβάσετε απο έδω, και να αγοράσετε μια άδεια απο το κατάστημά μας.