CS-Cart 4.4.3 με Google reCAPTCHA

Η CS-Cart παρουσιασε την πρώτη έκδοση για το έτος 2017, το CS-Cart 4.4.3.

Εκτός από αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων, η υποέκδοση αυτή περιέχει μία νέα αντι-bot προστασία ενσωματωμένη, το γνωστό Google reCAPTCHA.

 

CS-Cart 4.4.3

 

 

 

 

 

Πρόσφατα,ιδιοκτήτες καταστημάτων CS-Cartάρχισαν να λαμβάνουν πολλά μηνύματα spam μέσα από τις φόρμες επικοινωνίας.Βρέθηκε ότι το προεπιλεγμένο σύστημα anti-spam που χρησιμοποιείται στο CS-Cart έχει παρακαμφθεί.Για την πρόληψη περαιτέρω διεύρυνσης του spam, ενσωματώθηκε το Google reCAPTCHA το οποίο βελτιώνει σημαντικά την επικύρωση αντι-bot. (το γνωστό δεν ειμαι ρομπότ checkbox)

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του Google reCAPTCHA:

     Είναι ισχυρό. Το Google reCAPTCHA είναι δύσκολο να παρακαμφθεί από spam bots αλλά είναι πολύ εύκολο να το συμπληρώσουν οι άνθρωποι.

     Είναι φιλικό προς το χρήστη.Απλά τσεκάρετε το κουτάκι και είστε έτοιμοι.

     Λύνοντας το reCAPTCHA βοηθάτε άλλους.Περνώντας τα captchas η google βελτιώνει τους χάρτες,και επιλύει δύσκολα προβλήματα Τεχνητής Νουμοσύνης (ΑΙ).

Άλλες βελτιώσεις

- Πλέον εμφανίζονται οι σωστές γραμματοσειρές στις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η γραμματοσειρα Open Sans είναι η προεπιλεγμένη γραμματοσειρά για ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο CS-Cart. Εάν αυτή η γραμματοσειρά δεν έχει εγκατασταθεί στο σύστημά σας, το πρόγραμμα περιήγησης επιλέγει τυχαία μία από τις διαθέσιμες γραμματοσειρές για χρήση σε κοινοποιήσεις. Έτσι πλέον θα γίνει χρήση της αμέσως επομενης διαθέσιμης γραμαμτοσειρας αντί μίας οποιασδήποτε τυχαίας. Για παράδειγμα, αν δεν έχετε την Open Sans εγκατεστημένη στο σύστημά σας,  θα χρησιμοποιηθεί η γραμματοσειρά Helvetica αντ 'αυτής.

- Διοεθωμένη κοινοποιηση προκειμένου για τις πληρωμές με το 2Checkout στο Multi-Vendor. Προηγουμένως, ούτε ο διαχειριστής ούτε ο πελάτης λάμβαναν ειδοποιήσεις ώστε όταν τα προϊόντα σε μία παραγγελία είχαν αγορασθεί από διάφορους προμηθευτές. Οι ειδοποιήσεις Παραγγελιών αποστέλλονται πλέον σωστά όταν γίνονται αγορές από διάφορους προμηθευτές.

- ΑναβάθμισηΚαταστήματος  μέσω κονσόλας (command line). Η διαδικασία αναβάθμισης μέσω της κονσόλας δεν διαφέρει πολύ από αυτή  μέσω του πίνακα διαχείρισης. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο για τους προγραμματιστές να εφαρμόσουν τις αναβαθμίσεις. Σημειώστε ότι αυτό το είδος της διαδικασίας αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από το CS-Cart / Multi-Vendor 4.4.3 και άνω.

Για πλήρη λίστα με όλες τις αλλαγές και διορθώσεις δείτε εδώ.