Γιατι κατασκευή eshop με την CS-Cart Hellas?

Αποκτήστε το σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον που χρειάζεστε για την online πώληση των προϊόντων σας!

κατασκευή eshop με την CS-Cart Hellas

Τώρα οι διαδικτυακές πωλήσεις γίνονται προσιτές σε κάθε επιχείρηση!

 

Κατασκευή e-shop με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel, XML ή άλλη βάση δεδομένων!

Απλοποιούμε τις διαδικασίες εισαγωγής των προϊόντων σας στο e-shop! Μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε τα προϊόντα σας σε μορφές excel, csv ή άλλη βάση δεδομένων. Πραγματοποιούμε αυτόματη ενημέρωση προϊόντων, χωρίς να απαιτείται μεμονωμένο πέρασμα.

Εισάγουμε απευθείας τους κωδικούς προϊόντων σας από τη βάση δεδομένων του παλιού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, με την ενσωμάτωση πρόσθετου μηχανισμού στο νέο eshop! Προσφέρουμε την επιπλέον δυνατότητα ενημέρωσης του eshop απευθείας από το Excel! Κερδίζουμε χρόνο και γλιτώνουμε κόπο για να μπορείτε εσείς να «τρέχετε» γρήγορα την επιχείρησή σας!

 

Κατασκευή e-shop με αναζήτηση με φίλτρα για χρώμα, μέγεθος & εύρος τιμής!

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος να μπορούν να εντοπίσουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν, διαμορφώνοντας τις προτιμήσεις του με τη βοήθεια πολλαπλών φίλτρων! Μπορούν να διαλέξουν τα κριτήρια που τους ενδιαφέρουν όπως: υλικό, το χρώμα, ή το εύρος τιμής, διευκολύνοντας την αναζήτησή τους!

Μέσα σε μόλις 3 κλικ μπορει με τη βοήθειατων φίλτρων να εντοπίσει ακριβώς τα προϊότνα που ψάχενι στο χρώμα ή σχέδιο που ψάχνει στην τιμη που ψάχνει. Χωρίς τλαιπωρία ή σπατάλη χρόνο. 

 

Κατασκευή e-shop με Αυτοματοποίηση αποστολών courier

Αυτοματοποίηση αποστολών eshop σημαίνει μεγάλο κέρδος σε ταχύτητα, χρόνο!. Οι διασυνδέσεις με τα API των μεγαλύτερων εταιρειών courier στην Ελλάδα, παρέχουν τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης δημιουργίας voucher αποστολής μιας παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα απευθείας, προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα online παρακολούθησης της εξέλιξης της παραγγελίας. Έτσι εκμηδενίζονται οι τηλεφωνικές επικοινωνίες από τους πελάτες που αγωνιούν για την τύχη του δέματός τους και συγχρόνως ισχυροποιείται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος! 

 

Κατασκευή e-shop με One-Page Checkout

Κάθε πελάτης που έχει προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, είναι απαραίτητο να μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα, γρήγορα και χωρίς τριβή. Κάθε διαδικασία αγοράς πρέπει να είναι απλοποιημένη και αξιόπιστη, για να επιτευχθεί η πώληση!

Μια σύγχρονη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς σε μία μόνο σελίδα One Page Checkout χωρίς καθυστερήσεις ή μπερδέματα σημειώνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση!

 

Κατασκευή e-shop με Search Engine Optimization (SEO

Η θέση κατά την αναζήτηση στην Google (page ranking) όταν ένας χρήστης αναζητά αυτό που προσφέρετε, αποτελεί βασική προϋπόθεση κάθε eshop, αφου η εμφάνιση  στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης προσεγγίζει εντελώς δωρεάν επισκέπτες αλλά κυρίως υποψήφιους πελάτες.

Κάθε e-shop είναι  βελτιστοποιημένο και ιδανικά προσαρμοσμένο στις μηχανές αναζήτησης με ειδικές τεχνικές και μηχανισμούς SEO που διαθέτει το CS-Cart. Το ηλεκτρονικό κατάστημα βελτιστοποιεί αυτόματα το περιεχόμενο που εισάγετε είτε σε νέα προϊόντα, είτε σε νέες κατηγορίες προϊόντων, προσφορές κλπ με αποτέλεσμα να παραμένει διαρκώς «φιλικό» για τις μηχανές αναζήτησης.

 

Κατασκευή e-shop με αξιόπιστα συστήματα πληρωμών eshop

Οι πληρωμές από απόσταση, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σας!  Έτσι, κάθε online συναλλαγή σε eshop που πραγματοποιείται μέσω  πληρωμής μέσω PayPal, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Viva Payments, Skrill, Stripe εξασφαλίζει την αξιοπιστία ενός σύγχρονου και ευέλικτου ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Κατασκευή e-shop με  σύνδεση ERP για την εμπορική διαχείριση 

Διασυνδέοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή  ERP, όπως για παράδειγμα τα Pylon, Epsilonnet, SoftOne,  Entersoft, Singular, OpenERP πετυχαίνεται την καταχώριση των προϊόντων και των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου μόνο σε ένα σύστημα, αλλά και την αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά.

Αγοράστε Ολοκληρωμένο CS-Cart eShop με Addons και Φιλοξενία

E-Commerce Λογισμικό για δημιουργία eshop
+  Φιλοξενία +  Εγκατάσταση + Πρόσθετα + Template