Γιατι κατασκευή eshop με την CS-Cart Hellas?

Αποκτήστε το σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον που χρειάζεστε για την online πώληση των προϊόντων σας!

κατασκευή eshop με την CS-Cart Hellas

Τώρα οι διαδικτυακές πωλήσεις γίνονται προσιτές σε κάθε επιχείρηση!

 

Κατασκευή ηλεκτρονικού Καταστήματος με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel, XML ή άλλη βάση δεδομένων!

Απλοποιούμε τις διαδικασίες εισαγωγής των προϊόντων σας στο κατάστημά σας! Μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε τα προϊόντα σας σε μορφές excel, csv ή άλλη βάση δεδομένων. Πραγματοποιούμε αυτόματη ενημέρωση προϊόντων, χωρίς να απαιτείται μεμονωμένο πέρασμα.

Εισάγουμε απευθείας τους κωδικούς προϊόντων σας από τη βάση δεδομένων του παλιού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, με την ενσωμάτωση πρόσθετου μηχανισμού στο νέο ! Προσφέρουμε την επιπλέον δυνατότητα ενημέρωσης  απευθείας από το Excel! Κερδίζουμε χρόνο και γλιτώνουμε κόπο για να μπορείτε εσείς να «τρέχετε» γρήγορα την επιχείρησή σας!

 

Κατασκευή e-shop με αναζήτηση με φίλτρα για χρώμα, μέγεθος & εύρος τιμής!

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος να μπορούν να εντοπίσουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν, διαμορφώνοντας τις προτιμήσεις του με τη βοήθεια πολλαπλών φίλτρων! Μπορούν να διαλέξουν τα κριτήρια που τους ενδιαφέρουν όπως: υλικό, το χρώμα, ή το εύρος τιμής, διευκολύνοντας την αναζήτησή τους!

Μέσα σε μόλις 3 κλικ μπορει με τη βοήθειατων φίλτρων να εντοπίσει ακριβώς τα προϊότνα που ψάχενι στο χρώμα ή σχέδιο που ψάχνει στην τιμη που ψάχνει. Χωρίς τλαιπωρία ή σπατάλη χρόνο. 

 

Κατασκευή ηλεκτρονικού Καταστήματος με Αυτοματοποίηση αποστολών courier

Αυτοματοποίηση αποστολών  σημαίνει μεγάλο κέρδος σε ταχύτητα, χρόνο!. Οι διασυνδέσεις με τα API των μεγαλύτερων εταιρειών courier στην Ελλάδα, παρέχουν τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης δημιουργίας voucher αποστολής μιας παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα απευθείας, προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα online παρακολούθησης της εξέλιξης της παραγγελίας. Έτσι εκμηδενίζονται οι τηλεφωνικές επικοινωνίες από τους πελάτες που αγωνιούν για την τύχη του δέματός τους και συγχρόνως ισχυροποιείται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος! 
 

Η αυτοματοποίηση αποστολών υποστηρίζει ELTA Courier, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική , Speedex και Courier Center. Μπορείτε να δημιουργείτε voucher μαζικά, να τα εκτυπώνετε μαζικά και να ενημερώνονται οι πελάτες με μηνύματα μέσω Email ή/και SMS.

 

Κατασκευή e-shop με One-Page Checkout

Μία από τις πιο άμεσες και με υψηλό αντίκτυπο στρατηγικές ηλεκτρονικού εμπορίου για να αυξήσετε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και να βελτιστοποιήσετε την διαδικασία του checkout είναι   να προσφέρετε μία απρόσκοπτη εμπειρία checkout σε μία μόνο σελίδα.

Κάθε πελάτης που έχει προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, είναι απαραίτητο να μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα, γρήγορα και χωρίς τριβή. Κάθε διαδικασία αγοράς πρέπει να είναι απλοποιημένη και αξιόπιστη, για να επιτευχθεί η πώληση!

Μια σύγχρονη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς σε μία μόνο σελίδα One Page Checkout χωρίς καθυστερήσεις ή μπερδέματα σημειώνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση!

 

Κατασκευή ηλεκτρονικού Καταστήματος με Search Engine Optimization (SEO

Η θέση κατά την αναζήτηση στην Google (page ranking) όταν ένας χρήστης αναζητά αυτό που προσφέρετε, αποτελεί βασική προϋπόθεση κάθε eshop, αφου η εμφάνιση  στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης προσεγγίζει εντελώς δωρεάν επισκέπτες αλλά κυρίως υποψήφιους πελάτες.

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι  βελτιστοποιημένο και ιδανικά προσαρμοσμένο στις μηχανές αναζήτησης με ειδικές τεχνικές και μηχανισμούς SEO που διαθέτει το CS-Cart. Το CS-Cart βελτιστοποιεί αυτόματα το περιεχόμενο που εισάγετε είτε σε νέα προϊόντα, είτε σε νέες κατηγορίες προϊόντων, προσφορές κλπ με αποτέλεσμα να παραμένει διαρκώς «φιλικό» για τις μηχανές αναζήτησης.

 

Κατασκευή e-shop με αξιόπιστα συστήματα πληρωμών eshop

Οι πληρωμές από απόσταση, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σας!  Έτσι, κάθε online συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω  πληρωμής μέσω PayPal, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Viva Payments, Skrill, Stripe εξασφαλίζει την αξιοπιστία ενός σύγχρονου και ευέλικτου ηλεκτρονικού καταστήματος.
Επιπλέον το CS-Cart σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις μεθόδους πληρωμής για Apple Pay και Google Pay στο κατάστημά σας. Τέλος μπορειτε να προσφέρετε στους πελάτες σας να κάνουν μια αγορά απευθείας από μια σελίδα προϊόντος με τα πλήκτρα Apple Pay ή Google Pay

 

Κατασκευή ηλεκτρονικού Καταστήματος με  σύνδεση ERP για την εμπορική διαχείριση 

Διασυνδέοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή  ERP, όπως για παράδειγμα τα Pylon, Epsilonnet, SoftOne,  Entersoft, Singular, OpenERP πετυχαίνεται την καταχώριση των προϊόντων και των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου μόνο σε ένα σύστημα, αλλά και την αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά.

Επιπλέον, νέοι πελάτες και παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα αποθηκεύονται στο ERP σας αυτόματα!
Η επιχείρηση πλέον, απαλλάσσεται από την ανάγκη συντήρησης του ηλεκτρονικού της καταστήματος (eshop), αφού η διαδικασία αυτή, γίνεται αυτόματα. Η λειτουργία σύνδεσης είναι ταχύτατη, εύκολη, και παράλληλη με όλες τις άλλες εργασίες.

Αγοράστε Ολοκληρωμένο CS-Cart eShop με Addons και Φιλοξενία

E-Commerce Λογισμικό για δημιουργία eshop
+  Φιλοξενία +  Εγκατάσταση + Πρόσθετα + Template