CS-Cart 4.16.1 με Πληρωμές Stripe και Βελτιωμένο Panel Πωλητων

CS-Cart and Multi-Vendor 4.16.1

Κυκλοφόρησε η Νεα έκδοση CS-Cart και Multi-Vendor 4.16.1. Είναι μια έκδοση ενημέρωσης κώδικα, και νέες προσθήκες   Η πλήρης λίστα αλλαγών βρίσκεται στο changeslog επομένως εδώ θα καλύψουμε μόνο τις πιο σημαντικές αλλαγές.

Βελτιωμένο Panel Πωλητων για marketplaces

Οι πωλητές είναι οι κύριοι πάροχοι προϊόντων και υπηρεσιών στο marketplace. Η εμπειρία του πελάτη εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο οι πωλητές αλληλεπιδρούν με τους πελάτες, διαχειρίζονται τον κατάλογο προϊόντων τους, επεξεργάζονται παραγγελίες, πραγματοποιούν παραδόσεις κ.λπ. Οι πωλητές κάνουν όλα αυτά μέσω του Panel Πωλητων

Στην έκδοση 4.16.1, βελτιώθηκ το Panel Πωλητων: τώρα μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης νέων πωλητών, καθώς και να διευκολύνετε την καθημερινή τους εργασία στο marketplace.

Οδηγός ενσωμάτωσης για νέους πωλητές

Το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι νέοι σας πωλητές είναι οι συμβουλές για να ξεκινήσουν. Προσαρμόστε τις όπως σας ταιριάζει: αλλάξτε την φόρμα παραγγελία τους, προσθέστε τα δικά σας κείμενα ή βίντεο για πωλητές. Εάν οι πωλητές σας γνωρίζουν ήδη τι να κάνουν, μπορούν να απορρίψουν οποιαδήποτε συμβουλή ανά πάσα στιγμή.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Multi-Vendor 4.16.1 θα έχουν τις τυπικές συμβουλές ενσωμάτωσης ενεργοποιημένες από προεπιλογή. Εάν αναβαθμίσετε ένα υπάρχον marketplace από την έκδοση 4.15.2 στην 4.16.1, οι συμβουλές θα υπάρχουν επίσης, αλλά κρυφές από προεπιλογή.

Για να ενεργοποιήσετε ή να διαχειριστείτε τις συμβουλές, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Σύνδεση ως πωληττής" στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα διαχείρισης. Όταν το κάνει ένας διαχειριστής με επαρκή δικαιώματα, ανακατευθύνεται στον πίνακα πωλητή και μπορεί να δει τις λειτουργίες επεξεργασίας στην κάτω γραμμή εργαλείων.

 

Ανακοινώσεις για όλους τους πωλητές

Ενημερώστε όλους τους πωλητές σας για κάτι, όπως μια επερχόμενη συντήρηση ιστότοπου μέσω του μπλοκ με ανακοινώσεις. Σε αντίθεση με τις συμβουλές, οι ανακοινώσεις θα εξαφανιστούν μόνο αφού τις αφαιρέσει ο διαχειριστής.

 

Μια νέα πλευρική γραμμή για το Panel πωλητών

Στη νέα έκδοση επεκτάθηκαν οι δυνατότητες διαχείρισης της γραμμής μενού. Τώρα μπορείτε:

- Να μετονομάστε τα στοιχεία μενού, να αλλάξτε τη σειρά τους, να αποκρύψτε ή εμφανίστε αυτά που χρειάζεστε.
- Να προσθέστε νέα στοιχεία μενού, που οδηγούν σε συγκεκριμένες σελίδες του πίνακα πωλητών ή ακόμα και σε διαφορετική τοποθεσία.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα του μενού του πίνακα πωλητών αμέσως χρησιμοποιώντας έτοιμους συνδυασμούς χρωμάτων ή δημιουργώντας τους δικούς σας. Στην έκδοση 4.14.1, ειχαμε ήδη προσθέσει τη δυνατότητα επεξεργασίας του περιεχομένου και προσαρμογής των χρωμάτων της πλαϊνής γραμμής. Στην έκδοση 4.16.1, η προσαρμογή μενού έχει γίνει πολύ πιο γρήγορη και πιο διαισθητική.

 

Λίστα υποχρεώσεων (Το Do) με συμβουλές για τους πωλητές και τους διαχειριστές σας

Οι αυτόματες προτροπές εμφανίζονται τώρα στον πίνακα πωλητή όταν χρειάζεται να γίνει κάτι. Για παράδειγμα, με αυτόν τον τρόπο οι πωλητές θα γνωρίζουν εάν χρειάζεται να επεξεργαστούν ένα προϊόν μετά την εποπτεία σας. Ο διαχειριστής θα δει επίσης ότι ορισμένα προϊόντα εκκρεμούν για έγκριση μετά από αλλαγές του πωλητή σε αυτά.

Ενημερώσαμε επίσης την εμφάνιση και την αίσθηση του πίνακα ελέγχου: τα αναλυτικά στοιχεία φαίνονται πλέον πιο οργανωμένα και εστιασμένα στις επιχειρήσεις.

Αυτές οι αλλαγές ισχύουν επίσης για τον πίνακα διαχείρισης στο Multi-Vendor και στο Store Builder (απλο CS-Cart).

Οι ιδιοκτήτες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, για παράδειγμα, μπορεί να δουν υποδείξεις όταν είναι απαραίτητο να αντιστοιχίσουν μια κατηγορία σε πολλά προϊόντα, διαφορετικά οι πελάτες μπορεί να μην τα δουν. ή ότι οι αγοραστές έχουν στείλει μηνύματα στον διαχειριστή.

 

Stripe Checkout για εύκολες και ασφαλείς πληρωμές

Η επόμενη αλλαγή από την έκδοση 4.16.1 θα ωφελήσει τόσο τα marketplaces όσο και τα καταστήματα ενός πωλητή. Το Stripe Checkout είναι μια ξεχωριστή σελίδα με μια ποικιλία επιλογών πληρωμής για να επιλέξουν οι πελάτες σας.

Το καλύτερο είναι ότι χρειάζεται να διαμορφώσετε μόνο έναν τρόπο πληρωμής στο CS-Cart και θα λάβετε πολλές βελτιώσεις από αυτόν.

Πολλοί νέοι τρόποι πληρωμής

Το Stripe Checkout επιτρέπει τουλάχιστον 20 διαφορετικές επιλογές πληρωμής. Παρέχετε στους πελάτες σε όλο τον κόσμο γνωστά συστήματα πληρωμών:

 • Afterpay—για την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νέα Ζηλανδία;
 • SofortKlarnaPrzelewy24, SEPA Direct Debit—για επιχειρήσεις από την Ευρώπη;
 • WeChatAlipayGiropay—fή Ασία και πέρα ​​από αυτήν;
 • και άλλοι τρόποι είναι επίσης διαθέσιμοι για επιλογή. Το Stripe επεκτείνει τη λίστα των τρόπων πληρωμής με την πάροδο του χρόνου.

 

“Buy now, pay later”

Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες σας πληρώνουν για προϊόντα, επιτρέποντάς τους να αγοράζουν χωρίς να πληρώνουν εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, οι καταναλωτές μπορούν να πληρώσουν για τις αγορές τους σε τέσσερις ατοκες δόσεις που χρεώνονται κάθε δύο εβδομάδες ή να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό εντός 30 ημερών. Η Klarna και η Afterpay σας πληρώνουν αμέσως πλήρως και στη συνέχεια εισπράττουν πληρωμές από τους ίδιους τους αγοραστές.

 

Μια «ασφαλέστερη αίσθηση» στο ταμείο

Το λογισμικό CS-Cart χρησιμοποιεί μόνο αξιόπιστους επεξεργαστές πληρωμών και δεν αποθηκεύει ποτέ πραγματικά δεδομένα πιστωτικών καρτών. Αλλά παρόλο που είναι απολύτως ασφαλές, οι πελάτες μπορεί να μην το γνωρίζουν αυτό.

Παρέχετε μια αίσθηση ασφάλειας και μειώστε το ενδεχόμενο άγχος σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των πελατών. Όταν οι πελάτες χρησιμοποιούν γνωστά συστήματα πληρωμών για τις ηλεκτρονικές αγορές τους, είναι λιγότερο πιθανό να εγκαταλείψουν τα καλάθι τους. Επιπλέον, η διαδικασία πληρωμής και η διεπαφή είναι γνωστά στους πελάτες, μπορούν να κάνουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς πιο γρήγορη και πιο απρόσκοπτη.

 

Διαχωρίστε τα χρήματα αυτόματα σε όλα αυτά τα σενάρια

Όλες οι παραπάνω αλλαγές από το Stripe Checkout  που συνεργάζονται επίσης με το Stripe Connect, μια λύση πληρωμής πολλών μερών για marketpalces. Και αν ένας πελάτης πλήρωσε για τα αγαθά του, για παράδειγμα, σε δόσεις στo marketplace σας, το σενάριο μπορεί να είναι το εξής:

 • Λαμβάνετε αμέσως ολόκληρο το ποσό.
 • Το Stripe Checkout μοιράζει αυτόματα τα χρήματα μεταξύ εσάς και των πωλητών σας.
 • Ο αγοραστής πληρώνει σε δόσεις στην Klarna ή στο Afterpay.

Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς η δυνατότητα χρήσης Apple και Google Pay στο Multi-Vendor. Τώρα οι ιδιοκτήτες marketplaces μπορούν να εφαρμόσουν αυτόματη διανομή κεφαλαίων όταν ο αγοραστής χρησιμοποιεί τις παραπάνω μεθόδους πληρωμής για να πληρώσει για τα προϊόντα.

Για να προσθέσετε όλες αυτές τις αλλαγές που σχετίζονται με τις πληρωμές, αρκεί να ρυθμίσετε έναν τρόπο πληρωμής με τον επεξεργαστή Stripe ή Stripe Connect και να ενεργοποιήσετε το Stripe Checkout στις ρυθμίσεις του. Οι πελάτες σας αφήνουν τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο κατάστημα και, στη συνέχεια, μεταβαίνουν στη σελίδα Stripe για να πραγματοποιήσουν την πληρωμή. Ανάλογα με το νόμισμα και την τοποθεσία τους, το Stripe καθορίζει αυτόματα τις επιλογές πληρωμής.

Πρόσβαση σε όλους τους πόρους μας σε ένα μέρος μέσω του Κέντρου βοήθειας

Ένα σημαντικό μέρος της εργασίας με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή αγορά πραγματοποιείται στο Help Desk. Ωστόσο, το CS-Cart έχει πολλούς πόρους με χρήσιμες πληροφορίες: τεκμηρίωση, εκμάθηση βίντεο, Ακαδημία, φόρουμ. Στην έκδοση 4.16.1 έχουμε συγκεντρώσει όλους τους πόρους μας σε ένα μέρος— To Κέντρο βοήθειας (άνοιξε κάνοντας κλικ στο κουμπί ερώτησης). Το ενημερωμένο Κέντρο βοήθειας έχει γίνει πιο βολικό και το περιεχόμενο σε αυτό χωρίζεται πλέον σε διάφορες ενότητες:

 • Πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργικότητα που σχετίζονται με τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, στη σελίδα "Προϊόντα" θα λάβετε τα καλύτερα άρθρα και βίντεο που έχουμε σχετικά με τη διαχείριση προϊόντων στο CS-Cart.
 • Η επικοινωνία σας με την Εξυπηρέτηση Πελατών και η κατάσταση των τελευταίων tiket σας.Πρόσφατες αλλαγές στο CS-Cart ή σημαντικές ειδήσεις και ενημερώσεις.
 • Σύνδεσμοι σε άλλους πόρους, όπως φόρουμ, ιστολόγια κ.λπ.

Η ενημέρωση με τα τελευταία νέα είναι πολύ πιο εύκολη με τη νέα Ενότητα Βοήθειας. Τώρα, εάν υπάρχει μια σημαντική αλλαγή, θα το μάθετε απευθείας από τον πίνακα διαχείρισης.

 

Εφαρμογή για κινητά: Υποστήριξη Stripe & Stripe Connect

Λαμβάνουμε πολλές και διάφορες προτάσεις από εσάς σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της εφαρμογής CS-Cart για κινητά. Στην έκδοση 4.16.1, αντιμετωπίσαμε αυτή που αναφέρθηκε πιο συχνά: υποστήριξη των μεθόδων πληρωμής Stripe και Stripe Connect στην εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας αγοραστής θέλει να αγοράσει κάτι μέσω μιας εφαρμογής για κινητά του markeplace σας, θα μπορεί να πληρώσει για την παραγγελία εύκολα και γρήγορα με μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του Stripe.

Οι πληρωμές πολλαπλών μερών μέσω του Stripe Connect τώρα λειτουργούν επίσης στην εφαρμογή. Παράδειγμα: ένας πελάτης έχει παραγγείλει πολλά προϊόντα από διαφορετικούς πωλητές μέσω της και έχει πληρώσει για την αγορά μέσω του Stripe, πραγματοποιώντας μία πληρωμή για όλα τα προϊόντα. Το Stripe Connect θα διανέμει τα κέρδη μεταξύ των προμηθευτών και των αγορών αυτοκινήτων.

Πραγματοποιήστε πληρωμές μέσω Stripe και Stripe Connect στην εφαρμογή σας και λάβετε:

 • Ασφαλείς Συναλλαγές. Το Stripe χρησιμοποιεί τεχνολογία ασφαλούς κρυπτογράφησης για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών πληρωμής των πελατών.
 • Παγκόσμια κάλυψη. Αποδεχτείτε πληρωμές από πελάτες σε πολλές χώρες, καθιστώντας δυνατή την επέκταση της προσέγγισης πελατών παγκοσμίως.
 • Αυξημένες πωλήσεις. Η προσφορά μιας φιλικής προς τον χρήστη εμπειρίας πληρωμής και η υποστήριξη πολλαπλών μεθόδων πληρωμής μπορεί ενδεχομένως να αυξήσει τις πωλήσεις και την ικανοποίηση των πελατών.

Αναζητήστε το Add-on Market από τον πίνακα διαχείρισης

Ένας τεράστιος αριθμός λειτουργιών συμπεριλαμβάνεται στο CS-Cart  "out of the box". Αλλά αν θέλετε να κάνετε το κατάστημά σας ακόμα πιο όμορφο, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη, τότε μπαίνουν στο παιχνίδι πρόσθετα από άλλους προγραμματιστές. Το Add-on Market είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε πρόσθετα, θέματα ή έναν προγραμματιστή  που μπορεί να επεκτείνει την τυπική λειτουργικότητα του CS-Cart.

Στην έκδοση 4.16.1, μπορείτε να βρείτε όλα τα πρόσθετα και τα θέματα τρίτων στον πίνακα διαχείρισης. Για να το κάνετε αυτό, απλώς μεταβείτε στο Add-ons→ Add-on Market. Επιλέξτε πρόσθετα σε μειωμένες τιμές, πραγματοποιήστε αναζήτηση με βάση το όνομα ή το όνομα του προμηθευτή χρησιμοποιώντας πολυγλωσσική αναζήτηση. Όταν βρείτε το πρόσθετο που χρειάζεστε, κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά για να μεταβείτε στη σελίδα του στο Market και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

 

Πως θα αποκτήσετε το CS-Cart 4.16.1?

Οπως παντα με 2 τρόπους:

1. Εάν η άδεια σας είναι ακόμα ενεργή, ελέγξτε τη διαθέσιμη αναβάθμιση στο μενου Διαχείρηση → Κέντρο Αναβάθμισης στον πίνακα διαχειριστή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας , θα διανέμονται τα πακέτα αναβάθμισης σε παρτίδες, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει τους διακομιστές μας. Μετά την πρώτη εβδομάδα, θα ανοίξει πλήρως η κατανομή αναβάθμισης. Έτσι, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμη αναβάθμιση στο κέντρο Αναβάθμισης σας τώρα, ελέγξτε το παλι αργότερα. Αν έχει λήξει η αναβάθμιση της συνδρομής σας, τοτε πρέπει να την παρατείνετε για άλλο ένα έτος.

 2. Αν κατασκευάζετε νέο κατάστημα τότε μπορείτε να το κατεβάσετε απο έδω, και να αγοράσετε μια άδεια απο το κατάστημά μας.