CS-Cart και Multi-Vendor 4.9.3 με μικρές Διορθώσεις

CS-Cart και Multi-Vendor 4.9.3 με μικρές Διορθώσεις

 

Παρουσιάστηκε η νέα έκδοση CS-Cart και Multi-Vendor 4.9.3. Είναι και παλι μια δευτερεύουσας σημασίας έκδοση, με μικρές διορθώσεις  . Η πλήρης λίστα των αλλαγών όπως πάντα διαθέσιμη στο  changelog.

Μερικές απο τις πιο σημαντικές Διορθωσεις:

 • Ορισμένες χώρες (Κίνα, Κονγκό, Ιράν) έχουν αποκλειστει από το Google. Μεχρι πρόσφατα, εάν η αντι-bot προστασία reCAPTCHA ήταν ενεργή στο καταστημα σας, οι πελάτες από αυτές τις χώρες δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν bots. Τώρα οι ρυθμίσεις του πρόσθετου Google reCAPTCHA σας επιτρέπουν να ορίσετε χώρες εξαιρέσεων. Οι πελάτες σας από αυτές τις χώρες θα δουν μια άλλη δοκιμή κατά των bot που θα λειτουργήσει ανεξάρτητα από το αν η Google έχει αποκλειστεί ή όχι.

  Google Recaptcha Ορισμένες χώρες (Κίνα, Κονγκό, Ιράν) έχουν αποκλειστει από το Google.

 • Ο συντάκτης των ειδοποιήσεων με email σάς επιτρέπει να εισάγετε έγγραφα (για παράδειγμα, περίληψη παραγγελιών) ή αποσπάσματα/snippets (συγκεκριμένα τμήματα που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε πολλαπλές ειδοποιήσεις). Τώρα, η σελίδα επεξεργασίας κάθε εγγράφου έχει τη λίστα προτύπων/tempaltes email που χρησιμοποιείται αυτό το έγγραφο. Επίσης, ο επεξεργαστής προτύπων email έχει τώρα συνδέσμους προς τις σελίδες επεξεργασίας εγγράφων και αποσπασμάτων.

  Ο συντάκτης των ειδοποιήσεων με email σάς επιτρέπει να εισάγετε έγγραφα

 • Συνήθως, τα προϊόντα σε CS-Cart και Multi-Vendor εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά, αλλά μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τα προϊόντα σε μια κατηγορία με συγκεκριμένη σειρά. Η προηγούμενη έκδοση είχε ενα σφάλμα. Εάν είχατε επεξεργαστεί ένα προϊόν και αποθηκεύσει τις αλλαγές, η θέση του προϊόντος επανερχοταν στην προτερο κατασταση Στην έκδοση 4.9.3 λύθηκε αυτό το πρόβλημα.
 • Έχει βελτιωθει η εγκαταστάτη του CS-Cart -τώρα ελέγχει πλεον για όλες τις επεκτάσεις PHP που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία του CS-Cart και του Multi-Vendor. Προηγουμενα, το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν έλεγχε τις επεκτάσεις που είχε ως προεπιλογη η PHP. Αυτο  μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα στους σερβερ όπου οι επεκτάσεις αυτές ήταν απενεργοποιημένες.
 • Το Multi-Vendor έχει τώρα ένα νέο χρώμα για ταοpanel διαχειριστη των πωλητών. Δεν ταιριάζει πλέον με το χρώμα του κύριου πίνακα διαχείρισης και ετσι με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβουμε αν η σελίδα ανήκει στο admin.php ή vendor.php.

  Αν δεν σας αρέσουν τα νέα χρώματα, μπορείτε εύκολα να αφερεσετε αυτήν την αλλαγή - απλά διαγράψτε το αρχείο design / backend / css / config_vendor.less από την εγκατάσταση σας ή σχολιάστε τον κώδικα μέσα σε αυτό. Για να σχολιάσετε τον κώδικα, ανοίξτε το αρχείο και τοποθετήστε / * στην αρχή και * / στο τέλος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σβήσει τη μνήμη cache μετά από αυτό.

 • Το Multi-Vendor έχει τώρα ένα νέο χρώμα για ταοpanel διαχειριστη των πωλητών.

Αξια αναφορας ειναι ακομη τα εξης :

[+] Admin panel: Προστέθηκε φορμα αναζήτησης στην mobile version.

[+] Multi-Vendor: Add-ons: Vendor plans: Η ρύθμιση που εποτρεπει την προσθηκη φόρων στον υπολογισμό της προμήθειας προστέθηκε.

[+] Προϊόντα: ΣελίδαΠροϊόντος: Έχει εφαρμοστεί ένας μηχανισμός για swiping (συρσιμο) των εικόνων προϊόντος σε κινητές συσκευές.

[+] Ρυθμίσεις: Logging: Μια νέα ρύθμιση προστέθηκε για να καταστεί δυνατή η αυτόματη αφαίρεση καταχωρήσεων αρχείων καταγραφής μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό ημερών.

[+] Upgrade center: Προστέθηκε η δυνατότητα παράλειψης εφεδρικών αντιγράφων αρχείων και βάσεων δεδομένων για αναβαθμίσεις πρόσθετων.


 

Πως θα αποκτήσετε το CS-Cart 4.9.3?

Οπως παντα με 2 τρόπους:

1. Εάν η άδεια σας είναι ακόμα ενεργή, ελέγξτε τη διαθέσιμη αναβάθμιση στο μενου Διαχείρηση → Κέντρο Αναβάθμισης στον πίνακα διαχειριστή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας , θα διανέμονται τα πακέτα αναβάθμισης σε παρτίδες, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει τους διακομιστές μας. Μετά την πρώτη εβδομάδα, θα ανοίξει πλήρως η κατανομή αναβάθμισης. Έτσι, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμη αναβάθμιση στο κέντρο Αναβάθμισης σας τώρα, ελέγξτε το παλι αργότερα. Αν έχει λήξει η αναβάθμιση της συνδρομής σας, τοτε πρέπει να την παρατείνετε για άλλο ένα έτος.


2. Αν κατασκευάζετε νέο κατάστημα τότε μπορείτε να το κατεβάσετε απο έδω, και να αγοράσετε μια άδεια απο το κατάστημά μας.