Διαχειριστείτε το Κατάστημά σας

 

Πανίσχυρο Διαχειριστικό

Κάθε κατάστημα CS-Cart συνοδεύεται από ένα πανίσχυρο Διαχειριστικό. Είναι πραγματικά φορτωμένο με δεκάδες λειτουργίες, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο στο κάταστημά σας.

Όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία ξεκούραστη διαχείρηση, βρίσκονται στις άκρες των δακτύλων σας, λειτουργικά τοποθετημένα και διαθέσιμα σε ένα καθαρό design.

Ενσωματωμένη Διαχείρηση Περιεχομένου

Το διαχειριστικό του CS-Cart περιλαμβάνει  μια ολοκληρωμένη διαχείρηση περιεχομένου.

Το ενσωματωμένο CMS προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε πλούσιο περιεχόμενο και SEO-friendly σελίδες περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Έχετε απόλυτο έλεγχο πάνω στην πλοήγηση των σελίδων σας αλλά και την ιεραρχία τους. Ένας μοντέρνος web-based επεξεργαστής κειμένου WYSIWYG θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφες σελίδες σε χρόνο μηδέν.

Φίλτρα Προϊόντων

Τα φίλτρα προϊόντων παρέχουν έναν φιλικό και άνετο τρόπο αναζήτησης στον κατάλογο του καταστήματός σας. Με το CS-Cart, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα φίλτρα βασισμένα σε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό των προϊόντων.

Διαχείρηση Επιστροφών

Με το ενσωματωμένο πρόσθετο RMA,  ο πελάτης σας μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει μια αίτηση επιστροφής και να παρακολουθήσει την εξέλιξή της στη σελίδα του προφίλ του. Όλες τις αιτήσεις επιστροφών μπορείτε πολύ εύκολα να τις διαχειριστείτε μέσα απο το διαχειριστικό του CS-Cart.

Πολλές γλώσσες & νομίσματα

Το CS-Cart έχει μεταφραστεί σε 10+ γλώσσες. Οι πελάτες σας μπορούν πολύ εύκολα να αλλάξουν γλώσσα και νόμισμα μέσα από το κατάστημα και οι τιμές μετατρέπονται απευθείας.

Πολλαπλά Καταστήματα εκ Κατασκευής

Το CS-Cart προσφέρει μεγάλη επεκτασιμότητα μέσω πρόσθετων καταστημάτων. Όλα τα καταστήματα ελέγχονται απο το ίδιο διαχειριστικό.

Αν και όλα τα καταστήματα μοιράζονται την ίδια βάση δεδομενων, μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε ενα ξεχωριστά δίνοντά του ένα ξεχωριστό look and feel. Επίσης κάθε κατάστημα μπορεί να έχει τους δικούς του πελάτες και προϊόντα, απομονωμένα από κάθε άλλο.