Πληρωμές και Αποστολές

 

Υπολογισμός μεταφορικών Real Time

Το CS-Cart ενσωματώνει  τους σημαντικότερους παρόχους μεταφροικών όπως FedEx και USPS και σας επιτρέπει να παρέχετε πραγματικές τιμές μεταφορικών απευθείας στη σελίδα του Ταμείου σας.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται απευθείας βασισμένο διεύθυνση αποστολής του πελάτη και τα online στοιχεία απο τον μεταφορέα.

Αδιάκοπες Αγορές

Από την τοποθέτηση ενός προϊόντος στο καλάθι, στη σελίδα του Περιεχομένου του καλαθιού και απευθείας στο ταμείο, οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν ομαλή και γρήγορη μετάβαση και σπάνια θα δουν τη σελίδα τους να  ξαναφορτώνει.

Συμβατότητα PCI

To CS-Cart ανταποκρίνεται σε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας του προτύπου PCI DSS, επιτρέποντας στους πελάτες σας να πληρώσουν με MasterCard, VISA, και άλλες πιστωτικές κάρτες.

Φυσική Ολοκλήρωση Αγορών

Η βήμα προς βήμα διαδικασία Ολοκλήρωσης αγορας του CS-Cart είναι πολύ εύκολη να ακολουθηθεί, και οι πελάτες σας θα το εκτιμήσουν αφάνταστα.

Όλα τα βήματα ολοκλήρωσης αγοράς εμφανίζονται σε μία μόνο σελίδα, κάντοντας την όλη διαδικασία ενστικτωδώς ξεκάθαρη για έναν πελάτη.

Ποικιλία Επιλογών Πληρωμής και Φόρων

Έτοιμο για πωλήσης από την Αρχή

Με πολλες επιλογές πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες και PayPal που διατίθενται με την εγκατάσταση και με ελάχιστη διαμόρφωση, το CS-Cart σας επιτρέπει να αρχίσετε να πουλάτε σχεδόν αμέσως.

Ευέλικτη διαχείριση Φόρων

Το CS-Cart σας δίνει προηγμένα εργαλεία για πολύπλοκους και βάσει περιοχής υπολογισμούς φόρων. Μπορείτε να ορίσετε πολλαπλές διευθύνσεις αποστολών ή τιμολόγησης για τον υπολογισμό φόρου και να δώσετε τη δικιά σας προτεραιότητα.