Επιδόσεις

 

Ταχύτατο

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι η ταχύτητα για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτός είναι ο λόγος που βάζουμε πολλή προσπάθεια στη δημιουργία ενός γρηγορότερου CS-Cart με κάθε νέα έκδοση. Το CS-Cart υποστηρίζεται από προηγμένες web τεχνολογίες, και προσφέρει απίστευτα γρήγορη φόρτωση σελίδας και πλοήγηση.

Με το CS-Cart, δεν έχετε να ανησυχείτε ότι οι πελάτες σας θα περιμένουν για μια σελίδα να φορτώσει. Το CS-Cart είναι σχεδιασμένο για να παρέχει ομαλές και απρόσκοπτες αγορές για κάθε πελάτη.

Cloud-Powered Αναζήτηση

Με την ενσωματωμένη υποστήριξη της υπηρεσίας Searchanise free cloud search, τα καταστήματα με CS-Cart παρέχουν συναφή αποτελέσματα αναζήτησης εξαιρετικά γρήγορα.

Όλες οι Αναζητήσεις επεξεργάζονται απο τους Server του Searchanise, αφαιρώντας το φόρτο απο το δικό σας Server.

CDN Υποστήριξη Out of the Box

Το CS-Cart παρέχεται με την υποστήριξη του Amazon CloudFront CDN support εξορισμού. Όλα τα οφέλη του δικτύου παροχής περιεχομένου είναι στη διάθεσή σας, μόνο με μερικά κλικ..

Το CDN είναι μια συλλογή από διακομιστές κατανεμημένοι σε όλο τον κόσμο που αποθηκεύουν τα στατικά στοιχεία σας (εικόνες, CSS, JavaScript και αρχεία). Για έναν πελάτη, αυτό σημαίνει καλύτερος χρόνος απόκρισης κατά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας, επειδή το περιεχόμενο παίρνει μια συντομότερη διαδρομή εως το πρόγραμμα περιήγησής του.