Προτείνετε το CS-Cart! στα 2016 CMS Critic Awards

Τα βραβεία CMS Critic Awards για το καλυτερο CMS  ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, προκειμένου να καλύψουν ένα κενό στη βιομηχανία λογισμικού των επιχειρήσεων. Αν και υπήρξαν παρόμοια βραβεία στο παρελθόν, κανένα δεν είχε επικεντρωθει πραγματικα στην εξασφάλιση δικαιης έκθεσης και ισων ευκαιριων σε όλους τους παίκτες στην αγορά. Αυτός είναι και ο λόγος που  τα βραβεία CMS Critic Awards δημιουργήθηκαν.

Οι υποψηφιότητες για το 2016 είναι ανοικτές.

Εμεις προσπαθουμε με ολες μας τις δυναμεις, το CS-Cart να προταθει κατ αρχην στην επερχομενη Ψηφοφορια. Βοηθηστε κι εσεις στον αγωνα αυτο, για αναγνωριση του αγαπημενου μας λογισμικου, που καθημερινα στην αρενα του ηλεκτρονικου εμποριου μας βοηθαει να προσφερουμε υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες ηλεκτρονικου εμποριου στους πελατες μας.

 

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

 

  • Μπειτε στο https://www.cmscritic.com/cms-critic-awards
  • Συμπληρωστε τα στοιχεία σας
  • Επιλέξτε απο την λιστα το  "Best eCommerce Software"
  • Τελος δωστε μερικους καλους λογους για τους οποίους εμπιστεύεστε και χρησιμοποιείτε το CS-Cart και φυσικα το προτείνετε για την ψηφοφορία.(πχ multistore, πολυλγωσσικο, πολλα προσθετα, 100% open source, responsive, SEO frirendly , κλπ Οι ελλιπείς προτασεις θα απορρίπτονται.)


Η διορια προτασεων ληγει την 1η Σεπτεμβριου 2016 και η ψηφοφορια ξεκιναει την 15η Σεπτεμβριου 2016.

Εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξή σας! Βοηθήστε μας να εξαπλωθεί το νεο, χρησιμοποιώντας τα εικονίδια κοινωνικών δικτυων στο κάτω μέρος αυτού του αρθρου.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τα αποτελέσματα!