Η CS-Cart Hellas στην Έκθεση Web World Expo 2016

Με ανανεωμένη εμφάνιση και θεματολογία η μόνη μαζική διοργάνωση για την ψηφιακή τεχνολογία και τις υπηρεσίες παρουσίας στο internet εξελίσσετε και διευρύνεται ώστε να παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις για την online επιχείρηση.

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην 6η έκθεση Web World Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 11.00 με 20.00.

Θα μας βρείτε στο Περιπτερο Νο 14 στο κέντρο της Έκθεσης.

Πως Θα φτάσετε στην Έκθεση

Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και τα βασικά μέσα συγκοινωνίας. (χαρτης)

Σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς προκειμένου να φτάσετε εύκολα και γρήγορα στη Web World Expo.

  • ΜΕΤΡΟ: Στάση Σύνταγμα
  • ΤΡΑΜ: Στάση Σύνταγμα, Ζάππειο
  • ΤΡΟΛΕΙ: Στάση Σύνταγμα, Στάδιο, Μετς, Άγαλμα Βύρωνος


ΠΡΟΣΟΧΗ. Το Ζάππειο Μέγαρο ΔΕΝ διαθέτει χώρο Parking. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να επισκευθείτε την έκθεση.

ΕΙΣΟΔΟΣ

 H είσοδος στην έκθεση Web World Expo 2016 επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα!!! (Business Card). Μπορείτε να κατεβάστε την Πρόσκληση από εδώ