Κατασκευάστε
το e-shop σας με
την επαγγελματική λύση
της CS-Cart

Κύρια Χαρακτηριστικά του CS-Cart

 • Οπτικός Επεξεργαστής

  Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή θεμάτων, μπορείτε να αλλάξετε άμεσα το φόντο σας του κατστήματος, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, πάνω στο Site. Επιλέξτε μία από τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις σχεδιασμού ή δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό στυλ. Δεν απαιτείται HTML ή CSS γνώση!

 • Widget mode

  Μπορείτε να ενσωματώσετε την υπάρχουσα βιτρίνα σας σε μια άλλη ιστοσελίδα, πχ σε WordPress blog, ή σελίδα στο Facebook με ένα απλό copy-paste. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του CS-Cart κάνει τις πωλήσεις πολλαπλών καναλιών ευκολότερη από ποτέ.

 • Πανίσχυρα Εργαλεία SEO

  Το CS-Cart έχει όλα τα απαιτούμενα και μοντέρνα εργαλεία για να κερδίσετε την καλύτερη κατάταξη: Διαμορφώσιμα SEO names, meta tags, sitemap, 301-redirects, canonical URLs, Google rich snippet support και άλλα.

 • Διαχείρηση Διάταξης

  Το CS-Cart περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο Επεξεργαστή Διάταξης που σας επιτρέπει να διαρυθμίσετε το περιεχόμενο του καταστήματος σε blocks με απλά drag n drop. Η εφαρμογή επεξεργασίας καθιστά εύκολο να δημιουργήσετε κομψά Layout βασισμένα σε πλέγματα, τόσο σταθερού πλάτους όσο και responsive.

Πλατφόρμα που στηρίζει πάνω από 35.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο

Γιατί Κατασκευή eShop
με CS-Cart?

Το CS-Cart προσφέρει την πιο εξελιγμένη λύση κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος. Είναι το ιδανικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση προϊόντων λιανικής, αξεσουάρ αυτοκινήτων, ρούχων και παπουτσιων, ειδών μόδας, βιβλίων &  ότι άλλο μπορεί μια επιχείρηση να πουλήσει online.

Γεμάτο πρόσθετα και χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή του ιδιοκτήτη και διαχειριστή του καταστήματος πολύ πιο εύκολη:

 • Με ενσωματωμένη διαχείριση αποθεμάτων
 • Ποικίλα εργαλεία μάρκετινγκ και SEO,
 • Δυνατά εργαλεία σχεδιασμού
 • Με 2 Ελληνικές τράπεζες έτοιμες για πληρωμή με πιστωτική κάρτα

και ακόμη περισσότερα από 50 διαφορετικά πρόσθετα, ώστε να κατασκευάσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που φαίνεται και λειτουργεί ακριβώς όπως εσείς το θέλετε.

Απλώς αγοράστε με μια εφάπαξ χρέωση, την άδεια λειτουργίας και το λογισμικό είναι δικό σας για πάντα.

Το CS-Cart σας επιτρέπει να κατασκευάσετε ένα eshop γρήγορα και εύκολα και ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα υποστηρίζεται από μια κοινότητα 40.000 χρηστών ενώ η επίσημη υποστήριξη γίνεται από τους ειδικούς της CS-Cart Hellas με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στο CS-Cart και την Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων, έτσι ώστε σίγουρα να βρίσκετε βοήθεια όταν το χρειάζεστε.

Το Λογισμικό CS-Cart είναι μια λύση "all-in-one" για κάθε είδους επιχείρηση με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων online. Συνδυάστε το με  CS-Cart Addons και CS-Cart Hosting για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.