Αρθρα Blog

CS-Cart 4.3.4 - Νέα Έκδοση με προσθήκες

Ακομη μια διορθωτική έκδοση του CS-Cart και Multi-Vendor ειναι προς χρήση.

CS-Cart 434

Έκδοση CS-Cart 4.3.4 σας επιτρέπει:

- Να συνδυασετε τις μεθόδους πληρωμής με τις μεθόδους αποστολής,
- Προσθέτει στις προσφορές τα γενέθλια,
- Βελτιώνει το Κεντρο Αναβάθμισης.

Άλλες σημαντικές προσθήκες / αλλαγές σε αυτήν την έκδοση:

- Υποστηριζει γλωσσες από δεξιά προς τα αριστερά και ετσι καθιστά το CS-Cart πιο βολικό για αραβικά, εβραϊκά, περσικά.
- Μια νέα ανακοίνωση σχετικά με το κατάστημα προειδοποιεί τους πελάτες, αν τα προγράμματα περιήγησης τους δεν δέχεται cookies. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης δεν δέχεται cookies, ο πελάτης πιθανον να έχει προβλήματα με την είσοδο αλλά και την τοποθέτηση παραγγελιών.
- Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των προϊόντων, κατηγοριων, σελίδων και δημοσκοπήσεων, όταν τα προσθέτετε μόνοι σας τα μπλοκ στο Design → Διατάξεις. Για παράδειγμα, όταν στο καταστημα σας παρουσιαζει είδη κάμπινγκ στην αρχική σελίδα, μπορείτε να αναδιατάξετε τα προϊόντα κάμπινγκ ωστε να παρουσιάζονται οι σκηνές στην κορυφή της λιστας, οι τσάντες στη μέση, τα σακίδια και οι υπνόσακοι στο κάτω μέρος της λίστας.

CS-Cart αλλάξετε τη σειρά των προϊόντων, κατηγοριων, σελίδων και δημοσκοπήσεων
- Οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας διευθυνσεις email που περιέχουν Κυριλλικά σύμβολα και ειδικούς χαρακτήρες όπως!, #, $,%, Και &.
- Οι Διαχειριστές μπορουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων μόνο στο μορφή zip. Η ικανότητα να δημιουργούν "tgz" αρχεία αφαιρέθηκε επειδή καταλάμβανε πολύ χώρο στο σκληρό δίσκο. Τα αρχεία Zip καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και είναι πιο δημοφιλή.


Δείτε όλες τις βελτιώσεις και διορθώσεις στο επίσημο changelog.


Συνδυασμός Τρόπων Πληρωμής με Τρόπους Αποστολής

Σε προηγούμενες εκδόσεις, η σελίδα ταμείου έδειχνε ακόμη και εκείνες τις μεθόδους πληρωμής που ο πελάτης δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει με την επιλεγείσα μέθοδο αποστολής.

Για παράδειγμα, ο πελάτης σας θα μπορούσε πραγματικα να πληρώσει μόνο με πιστωτική κάρτα όταν επέλεγε αποστολή μέσω FedEx, αλλά εξακολουθούσε να βλέπει και άλλες μεθόδους πληρωμής, όπως η επιταγή ή μετρητά κατά την παράδοση, στο ταμείο. Αυτό δημιουργούσε σύγχυση στους πελάτες.

CS-Cart Συνδυασμος Τροπων Αποστολης με Τροπους Πληρωμης

Στο CS-Cart 4.3.4, χρησιμοποιήστε το προσθετο συνδυασμων Πληρωμων με Αποστολή για να δείξετε μόνο εκείνες τις μεθόδους πληρωμής που λειτουργούν πραγματικά για την επιλεγείσα μέθοδο αποστολής.

Νέα Προώθηση (promotion): "Γενέθλια"

CS-Cart Νέα Προώθηση (promotion): "Γενέθλια"

Με το βελτιωμένο Πρόσθετο επαλήθευσης Ηλικίας, μπορείτε να συγχαρείτε τους πελάτες σας για τα γενέθλιά τους με ένα Newsletter και μια προσωπική έκπτωση:

- Για να προσφέρει έκπτωση ή κουπονι δωρεάν αποστολής στους πελάτες σας για τα γενέθλιά τους, δημιουργήτε ένα νέο promotion καλαθιου και επιλέγετε την κατάσταση Γενέθλια.

- Εξαγωγή δεδομένων χρήστη με γενέθλια από το κατάστημά σας σε ένα αρχείο CSV, και στη συνέχεια την εισαγωγή σε MailChimp για να δημιουργήσετε μία λίστα για τα γενέθλια και να στείλετε email γενεθλίων στους πελάτες σας.

Βελτιώσεις Κέντρου Αναβάθμισης

Στην 4.3.4, το κέντρο αναβάθμιση είναι ασφαλέστερο και πιο κατατοπιστικό:

Ξεκινώντας με την έκδοση 4.3.1, ο διαχειριστής λαμβάνει ένα email με ένα σύνδεσμο για την αποκατάσταση μετά από μια αναβάθμιση. Αν ο διαχειριστής κάνει κλικ στο σύνδεσμο για αποκατασταση τυχαία, η αναβάθμιση επανέρχεται άμεσα χωρις καμια αλλη προειδοποίηση.
Στην έκδοση 4.3.4 και άνω, ο διαχειριστής πρέπει να επιβεβαιώσει την επαναφορά. Η βελτίωση αυτή προστατεύει το αναβαθμισμένο κατάστημα από μια τυχαία επαναφορά.


Θα δείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις εγκατεστημένες αναβαθμίσεις κάτω από την καρτέλα Εγκατεστημένες Αναβαθμίσεις στο Κέντρο αναβάθμισης.

Η καρτέλα αυτή θα εμφανίσει πληροφορίες μετά την αναβάθμιση από 4.3.4 σε νεότερη έκδοση.

Αναβάθμιση

Οι ιδιοκτήτες Αδειών με ενεργη την αναβάθμιση συνδρομής θα δειτε μια ειδοποίηση για την αναβάθμιση στο πάνελ διαχειριστή μέσα σε μία εβδομάδα.

Κάντε κλικ στην ειδοποίηση ή επισκεφθείτε το Κέντρο αναβάθμισης για την αναβάθμιση του καταστηματός σας.

Πριν από την αναβάθμιση σε 4.3.4 θα αναβαθμίσει το κατάστημα πρώτα σε 4.3.3.SP1. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ενισχύει το κέντρο Αναβάθμισης έτσι ώστε η περαιτέρω αναβάθμιση σε 4.3.4 να προχωρήσει χωρις προβλήματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν κάνετε αναβάθμιση από το CS-Cart 2 ή 3, χρησιμοποιήστε το add-on εισαγωγής κατάστηματος για να μεταφερθείτε στην έκδοση 4.3.2, και στη συνέχεια να αναβαθμίσετε μέσω του Κέντρου Αναβάθμισης στην 4.3.4.